Vind biografbilletter hver uge

X-Men: Dark Phoenix

Afventer censur

Se mere på medierådet.dk
06.06.2019
| | |
X-Men: Dark Phoenix
|

Superheltefilmen 'X-Men: Dark Phoenix' bliver den 13. kapitel i filmserien sat i det store X-Men-univers, der startede med X-Men fra 2000.

Filmen udspiller sig i 1992, altså ni år efter begivenhederne i forgængeren X-Men: Apocalypse. Den vil fokuserer på Jean Greys forvandling til den mægtige Phoenix og er baseret på tegneserien 'The Dark Phoenix Saga' af John Byrne og Chris Claremont. 

Den telepatiske mutant påvirkes af et voldsomt soludbrud, som fremkalder hendes mørke side kendt som the Phoenix, der har uanede kræfter.

Game of Thrones-stjernen Sophie Turner overtager rollen som Jean Grey fra Famke Janssen, der bl.a. spillede karakteren i X-Men: The Last Stand. Flere store stjerner fra de tidligere film vender tilbage bl.a. Jennifer Lawrence, Michael Fassbender og James McAvoy, mens Jessica Chastain denne gang spiller hovedskurken.

Filmen instrueres af forfatteren og produceren bag flere af de foregående film i X-Men universet.

Mere omtale af 'X-Men: Dark Phoenix' følger...

Skal du se X-Men: Dark Phoenix?
(249 stemmer)

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
mads

Tænker det bliver en meget god film, altså hvis man er fan af x-men serien så kan det kun være godt.

peter

Ikke en film jeg har meget til overs for når test publikum kalder den en flov film at medvirke i også har den oven i købet kostet over 200 millioner dollars at lave, tror det er den næste mortal engines flop

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter