Cookie- og Privatlivspolitik

X-kærester

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
29.05.2009
| |
1 time 40 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Ghosts of Girlfriends Past
|
'X-kærester' (Ghosts of Girlfriends Past) er en romantisk komedie med Jennifer Garner, Michael Douglas og Matthew McConaughey som ombejlet ungkarl, der konfronteres med alle sine tidligere forhold under et bryllup.

Stjernefotografen Connor Mead (Matthew McConaughey) er en notorisk skørtejæger og kronisk ungkarl, og han har dumpet talrige kvinder. Connors bror Paul er mere den romantiske type, og han skal snart giftes.

Connor skal være forlover, men han ødelægger den festlige stemning med sine hånende udtalelser om kærlighed og romantik. Det hjælper heller ikke, at brudepigen viser sig at være en af Connors vragede piger, ungdomskæresten Jenny (Jennifer Garner).

Forloveren er på vej til at ødelægge hele brylluppet, men så får han besøg af spøgelset af sin afdøde Onkel Wayne – manden, som Connor har modelleret sin livsstil efter.

Onkel Wayne (Michael Douglas) har en vigtig besked, og den bliver leveret i form af spøgelserne af Connors dumpede kærester – fra fortiden, nutiden og fremtiden – og de tager ham med på en morsom og afslørende rejse gennem et helt liv med kuldsejlede kærlighedsforhold.

'X-kærester' er instrueret af Mark Waters (Freaky Friday, Mean Girls).

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (388 votes)
3.7
2.6

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... med et plot, der er ujævnt og forbavsende plat, bliver romantikken uudholdeligt umoderne." (Iben Albinus Sabroe) ()

 • BT

  "... en moderigtig omskrivning af det gamle Dickens-eventyr... som modefotograf Connor Mead kører charmerende Matthew McConaughey mest på automatpilot. Men som barndomskæresten Jennie er Jennifer Garner en sand fornøjelse." (Henning Høeg) ()

 • Ekstra Bladet

  "... havde måske været til at leve med ... hvis budskabet havde været afleveret med enten lidt mere tyngde eller med et lidt større glimt i øjet, end det er tilfældet i den ualmindeligt udvandede og tilmed stærkt forudsigelige 'X-kærester'." (Henrik Queitsch) ()

 • Jyllands-Posten

  "Ringe replikker og ubehjælpsom instruktion i en ærgerlig maltraktering af en romantisk komedie kalder snarere på trangen til en lur end grin, charme og romantik." (Frederikke Leth) ()

 • Politiken

  "... en usexet og anstrengt moraliserende komedie med mange pinagtige og ondskabsfuldt tænkte, men alt for sjældent morsomme situationer. Manuskriptets tilbøjelighed til trods alt at divertere med begavede replikker og tilforladelige biroller er filmens skrøbelige redningsplanke." (Erik Jensen) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

kørt helt ud - især i starten, hvor han dumper to piger på een gang, og lader dem snakke videre sammen, mens han er sammen med en tredje. Filmen er ikke mere end so, so - men typisk Matthew McConaughey stil.

manonuser/553443

Traileren giver én et indtryk af at dette var endnu en typisk boy-meets-girl film, skudt ud fra Hollywood Jeg var forberedt på det værste :P men jeg blev faktisk overrasket. Nogle dele af filmen var lidt for sukkersøde, forudsigelige og Hollywood-agtige, men ellers var resten godt nok. Jeg må indrømme at den tøsede kærlighedsdel i mig blev vækket og det er ikke så tit :P

så 4 stjerne til en sukkersød, men alligevel sjov kærlighedsfilm ;)

Mikkeluser/483472

det er god, og sjov.

Jekofob

Historien byder ikke på noget nyt, en gen(?)fortolkning af Charles Dickins : Et juleeventyr

Den er dog stadig sød og charmerende, som den slags pigefilm nu er

Vanessa

Regner det udenfor?
Er du blevet droppet af kæresten?
Eller trænger du bare til at slå hjernen fra?!
Så har du bestemt brug for en dosis af filmen "X-kærester". Din hjerne kan være på standby, da der ikke behøves at tænkes meget under filmen, men tilgengæld er du underholdt på det helt platte plan. For mig var det den (hotte) skuespiller Matthew McConaughey, der sikrerede flmen sine 2 stjerner, og så mit selskab den aften.

Til jer der tænker, "har jeg ikke set det et sted før" JO det er rigtig, Mr. Scroughs jule eventyr, det er hvad denne film har kopieret fra, bare lige til jer der siger den er orginal, så siger jeg Nej....
Dette er endnu en hyggelig, amerikansk kopi, men der skal jo også være noget til en hvert smag og dag :)

Piauser/709751

Okay noget mesterværk er det ikke, men en meget sød historie. hvis bare Ebenezer Scrooge havde set så godt ud i A Christmas Carol;o) Den er dejlig problemfri og man kan stort set gætte slutningen, når den går i gang, så hvis den skal ses, gør det en aften med vennerne/veninderne (jeg anbefaler dog ikke til mænd) for der kan sagtens snakkes imens den er på.

Liuwina

Jeg synes bestemt det var en sjov idé der lå bag denne film.
Den er ikke helt super gennemført, men den er stadig meget sød og til tider ganske morsom.
Jeg fik nogle gode grin og det var en fin film.
Der var dog ikke de store overraskelser!

Louiseuser/464239

Den var rigtig god film :D Værd at se (: <3

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.