X-Men: Days of Future Past

Censur 11
22. May 2014
130 min
20th Century Fox
X-Men: Days of Future Past
Billede
(© 20th Century Fox)
Billede
(© 20th Century Fox)
0.0 / 6
Brugere (0)
4.8 / 6
Medier (4)
Bedøm selv filmen:

I 'X-Men: Days of Future Past' kæmper mutanter en daglig kamp for overlevelse i en nær fremtid. Mutanterne fra X-Men er splittet, og de har kun ét valg tilbage: At sende en person tilbage i tiden for at forhindre en begivenhed, der nu truer både mennesker og mutanters eksistens. 

Den eneste, der kan overleve en tidsrejse, er den næsten usårlige Wolverine, men mødet med de yngre X-Men - og især deres fjender - er ingen let opgave for den ellers kampvante superhelt. 

Bryan Singer vender tilbage til det filmiske univers, han var med til at skabe i 2000 med ’X-Men’, og inkorporerer plottrådene fra sine egne film samt Matthew Vaughns ’X-Men: First Class’ (2011). Det betyder bl.a., at både James McAvoy og Patrick Stewart spiller Professor Xavier, og at Michael Fassbender spiller en yngre udgave af Ian McKellens ikoniske skurk, Magneto. 

Hugh Jackman er blandt de tilbagevendende fra de gamle film, mens bl.a. Jennifer Lawrence repræsenterer First Class-medlemmerne. Filmen er baseret på en af de mest skelsættende historier fra Marvels superheltetegneserie, skabt i 1981 af forfatteren Chris Claremont og tegneren John Byrne, og vil efter Bryan Singers udsagn blive efterfulgt i 2016 af ’X-Men: Apocalypse’. (copyright: kino.dk)

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: