Cookie- og Privatlivspolitik

Workshop

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en rolig grundstemning, og fortællingen udspiller sig primært gennem dialog. I enkelte scener ser man mennesker, som råber og skændes højlydt, og i én scene står en flok unge og skyder med en pistol for sjov. I en anden scene truer en ung mand en kvinde med en pistol. Hertil kommer enkelte scener med dokumentariske klip, hvor man ser mennesker, som skyder og hvor stemningen bliver kortvarigt mørk. Da filmen ikke indeholder scener med vold, og da fortælletempoet er langsomt, vurderes den kun at kunne virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
17.05.2018
| |
1 time 53 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
L'atelier
|

Det franske drama 'Workshop' handler om teenagedrengen Antoine i Sydfrankrig, der sammen med en lille gruppe andre unge deltager i en skriveworkshop henover sommeren som led i deres jobaktivering.

De skal med hjælp fra den berømte forfatterinde Olivia sammen skrive en krimiroman.

Løbende som deres romaner udvikler sig, bliver Antoine mere provokerende og aggressiv over for især Olivia, der på trods af dette finder hans forstyrrende tanker fascinerende.

'Workshop' er instrueret af manden bag dramaet Himlen over Havana og guldpalme-vinderen Klassen.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (2 votes)
3.5
4

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Politiken

    "Antoine (Matthieu Lucci) fascinerer og irriterer med sin miks af ung ensomhed, energi og begavelse." (Søren Vinterberg)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.