Cookie- og Privatlivspolitik

Wonderstruck

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en melankolsk og jævnligt lettere uhyggelig grundstemning. I anslaget drømmer en dreng, at han bliver jagtet af ulve, og i en dramatisk scene slår lynet ned i et hus, og en dreng kommer til skade og vågner efterfølgende op på hospitalet. Hertil kommer flere scener med ensomme børn uden forældre. Da filmen også indeholder lange rolige passager, vurderes den kun at kunne virke skræmmende på de yngste børn i aldersgruppen 7-11, og den får derfor en 11års-grænse.

Se mere på medierådet.dk
18.01.2018
| |
1 time 57 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Wonderstruck
|
Versioner: se alle
2D, Babybio
|

I dramaet 'Wonderstruck' rejser 12-årige Ben alene fra Minnesota til New York i 1977 for at finde sin far, hvis identitet aldrig blev afsløret, før hans mor døde.

Fortællingen følger også den jævnaldrende Rosa i 1927, der er stukket af fra sin strenge far for at tage til samme storby.

Børnenes skæbner flettes efterfølgende sammen på mystisk vis, selvom de to historier foregår med 50 års mellemrum.

'Wonderstruck' er en filmatisering af Brian Selznicks roman af samme navn, og forfatteren har selv omskrevet værket til filmens manus. Instruktøren står tidligere bag det kritikerroste drama Carol og det eksperimenterende Bob Dylan-portræt I'm Not There. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (13 votes)
3.5
3

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... kredser om vægtige temaer som fortid og identitet, viden og fantasi, sprog og tavshed, men samler sig trods godt skuespil og levende miljøer sjældent i store øjeblikke." (Jeppe Krogsgaard Christensen)

 • BT

  "... desværre ender Todd Haynes' semi-stumfilm som en naiv og lidt overfladisk omgang ingenting." (Michael Lind)

 • Jyllands-Posten

  "... Todd Haynes er en talentfuld filmskaber, og han har skabt en sød, meget velkomponeret og ganske krævende lille bagatel for dem, der orker at give ham to timer." (Frederik Asschenfeldt Vandrup)

 • Politiken

  "... tilskueren er [...] rundt på gulvet efter tidskrydsklipturen gennem et par 'forunderlige' raritetskabinetter og museer med tegnsprog og stumfilmskilte ..." (Søren Vinterberg)

 • Weekendavisen

  "Du skal virkelig prøve at se denne film. Det er naturligvis noget andet end Star Wars. Eller en almindelig familiefilm, hvor alting bliver forklaret. Du udforsker tingene med dine sanser. Hver eneste af dem kommer i spil." (Bo Green Jensen)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.