Cookie- og Privatlivspolitik

Wonderstruck

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en melankolsk og jævnligt lettere uhyggelig grundstemning. I anslaget drømmer en dreng, at han bliver jagtet af ulve, og i en dramatisk scene slår lynet ned i et hus, og en dreng kommer til skade og vågner efterfølgende op på hospitalet. Hertil kommer flere scener med ensomme børn uden forældre. Da filmen også indeholder lange rolige passager, vurderes den kun at kunne virke skræmmende på de yngste børn i aldersgruppen 7-11, og den får derfor en 11års-grænse.

Se mere på medierådet.dk
Premiere: 
18.01.2018
Originaltitel: 
Wonderstruck
Genre: 
Spilletid: 
1 time 57 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
Versioner: se alle
2D, Babybio
Billetter

Resumé

I dramaet 'Wonderstruck' rejser 12-årige Ben alene fra Minnesota til New York i 1977 for at finde sin far, hvis identitet aldrig blev afsløret, før hans mor døde.

Fortællingen følger også den jævnaldrende Rosa i 1927, der er stukket af fra sin strenge far for at tage til samme storby.

Børnenes skæbner flettes efterfølgende sammen på mystisk vis, selvom de to historier foregår med 50 års mellemrum.

'Wonderstruck' er en filmatisering af Brian Selznicks roman af samme navn, og forfatteren har selv omskrevet værket til filmens manus. Instruktøren står tidligere bag det kritikerroste drama Carol og det eksperimenterende Bob Dylan-portræt I'm Not There. (copyright: kino.dk)

Relaterede nyheder

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter