Cookie- og Privatlivspolitik

Wild Child

Tilladt for alle

Se mere på medierådet.dk
12.12.2008
| |
1 time 43 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Wild Child
|

'Wild Child' er en komedie om en forkælet, men rebelsk, amerikansk teenagepige fra Malibu (Emma Roberts).

Efter gentagne faderlige advarsler bliver sendt på en konservativ pigekostskole i England, for at rette op på hendes dårlige opførelse.

I hovedrollen ses Emma Roberts ('Nancy Drew'), og man kan i øvrige roller opleve Natasha Richardson, Shirley Henderson, Aidan Quinn og som Emmas klassekammerater ses Georgia King og Juno Temple.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (244 votes)
4.9
1.5

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... er med sin spinkle morale velmenende til det kvalmende, samtidig med at den taler ned til sit unge og præ-pubertære publikum. Den er med andre ord ikke værd at bruge biograf-tid på." ()

 • Ekstra Bladet

  "En klichéfyldt kostskolekomedie fra nederste genbrugsskuffe, som selv præteenagere vist vil finde en kende for vammel og forudsigelig." (Henrik Queitsch) ()

 • Jyllands-Posten

  "Emma Roberts, der spiller hovedpersonen ..., havde fortjent en bedre rolle og en lødigere film." (Johs. H. Christensen) ()

 • Politiken

  "Man skal lægge hovedet seriøst i blød for at finde en kliché om unge piger, der ikke er fundet plads til i 'Wild Child'." (Kim Skotte) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Line FS

Hyggelig tøsefilm :D

Matilde Bredsdorff-Larsen

Elsker simpelthen den film <33
efter jeg har fået den på dvd har jeg set den 100.000 gange !!

MetteJulie

Wild Child virkede som en meget piget film
men alligevel fik jeg lokket kæresten med ind
og se den og vi syntes begge den levede
op til en stor rus for den var så sjov at
både piger og drenge fik noget ud af den
og den ville sagtens kunne ses mere end en
gang

Simoneuser/785239

Hej alle sammen (;
hvordan kan man se hvornår den går, og hvad tid den går??

AKNC

Wild Child er en sød og til tider sjov film, men jeg vil kun anbefale teenagere at se den, for det er en klassisk teen-movie, som voksne bare ville synes var dårlig eller plat. Jeg kunne nu rigtig godt lide den, den var meget underholdene.

Horsi

Det er en sød film der er bid i. Alle harværet gennem den proces hvor man er nød til at finde sin plads i verden. Derfor er den den en film der altid kan ses. Med god og underholdne energi gør det til en forrygende film hvor man kan se kampen det matrielle og fællesskabet.

Ida Marieuser/322944

Wild Child ?
Det er den ultimative tøse film ever ! har set den i biografen 2 gange, den må bare ses.
den har det hele i sig, så hvis du er en som elsker komedie, drama og romantik er det her helt sikkert en film for dig..

Henrik Sthener

Er du til hygge og et smil på læben, så er det den du skal se

Tullepigen89

wild child er en god film, men den har en bestemt målgruppe og hvis du er ret meget ældre end den er den ikke nær så sjov og sød..
jeg vil nu nok sige at det er en tøsefilm, men en sød og sjov film, der var da heller ingen fyre da jeg så den med en veninde..

Quitzauuser/16957

Hvis du er fyr over 25, eller pige over 30 - så rammer du udenfor denne films målgruppe. Jeg var med kæresten inde og se filmen, sammen med ca. 50 andre teenage piger. - Og de morede sig allesammen.
Filmen er utroligt enkelt lavet, og bærer præg af at det ikke er det store professionelle setup. Men med det i baghovedet, så har de formået at skabe en teenagefilm, der vil vinde stort indpas på alle kostskoler, og efterskoler i hele Danmark. Personligt, så rammer den her film mere rent i mit ungdomssind, end american pie serien.

De dårlige anmelderser, givet af de pro aviser, må være på baggrund af at den ikke er flot, der ikke er nogle metaforer osv.

Hvis du går ind og ser den, med henblik på at være underholdt af en masse kønne piger og sjove hændelser, så se den!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.