Cookie- og Privatlivspolitik

When Harry Met Sally... (1989)

|
1 time 36 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
When Harry Met Sally...
|
Versioner: se alle
Film, tapas & cocktails, Originalversion, Særvisning m. intro, Særvisning
|

En af filmhistoriens mest kendte og elskede romantiske komedier er 80'er hittet 'Da Harry mødte Sally', hvor Meg Ryan i en uforglemmelig scene faker en orgasme foran en flok måbende restaurantgæster, og en kvinde ved nabobordet misundelig replicerer 'I'll have what she's having!'. Billy Crystal og Meg Ryan er ekstremt veloplagte og kemien god, og den sprudlende dialog af Nora Ephron slår knister i diskussionerne om bl.a. sex mellem venner kan ødelægge et venskab. 

De to gamle buddies må gradvist indse, at deres relation er ved at udvikle sig til kærlighed. Men hvem tør indrømme over for sig selv, at man måske har fundet den eneste ene uden helt at lægge mærke til det selv? 'Da Harry mødte Sally' er en uimodståelig filmromance, dybt romantisk uden at være sukkersød. Filmen satte gang i Meg Ryans karriere som den sjove, lidt skøre kvinde i en række andre romantiske komedier som 'Søvnløs i Seattle' (1993), 'French Kiss' (1995) og 'You've Got Mail' (1998).

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (23 votes)
4.3
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Simon

When Harry Met Sally er den ubetinget bedste film jeg har set siden His Girl Friday (1940) med Cary Grant.

Mega dejlige karakterer og en god historie. Mega sjov, og den er nul procent plat. Rob Reiner er en virkelig god instruktør, og Billy Crystal og Meg Ryan har bare en fantastisk kemi. Scenen hvor hun faker en orgasme midt i en resturant er totalt legendarisk og totalt morsom.

Hjertevarm film, som jeg ikke kan andet end anbefale. Den skal hundrede procent ses af enhver.

Frank

Okay film

S. Rico

Sprudlende dialog mellem Meg Ryan og Billy Crystal. Filmen er naturligvis ment som en romantisk komedie, men det er faktisk ikke fordi der er så forfærdelig mange virklig morsomme episoder i filmen. Til gengæld er den fyldt med interessante ”vise” ord om livet og kærligheden.

Wayne

den hvor den pæne Meg Ryan, faker en orgasme, midt i en restaurant. Om at have fundet den eneste ene, uden at opdage det.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.