Cookie- og Privatlivspolitik

What We Do in the Shadows

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 26 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
What We Do in the Shadows
|

I et lille hus i Wellington, New Zealand bor de fire vampyrer og venner Viago (379 år), Deacon (183 år), Vladislav (862 år) og Petyr (8.000 år). Vi følger deres hverdagsliv på godt og ondt - lige fra hvis tur det er til at vaske op, til hvem der har slået det seneste offer ihjel.

Uden venner til at invitere dem indenfor på byens natklubber, har de helt mistet grebet og er ikke up-todate med at være unge med de unge – indtil de møder Nick og Stu...

Med dybt original humor, spandevis af blod og konstante overraskelser er mockumentaryen 'What We Do in the Shadows' godt på vej til at blive en nyklassiker. Et filmhold har fået lov til at følge et vampyr-kollektivs gøren og laden i en periode – begyndende med fællesmødet, hvor kollektivets selvudnævnte leder Viago skælder ud over stablerne af uvaskede blodige tallerkener. Men filmen får også i sine tilbageblik på de enkelte vampyrers lange liv demonstreret en udpræget historisk bevidsthed!

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (9 votes)
5.4
0

Instruktør

Skuespillere

Instruktører

Skuespillere

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Vidste du det godt? Der findes faktisk vampyrer i virkligheden. Omme på den anden side af jordkloden har et kamerahold fulgt en lille gruppe vampyrer og dokumenteret deres hverdag. Det er grotesk, det er bloddryppende ægte, og det er uhyggeligt - morsomt. PS. husk at se filmen helt færdig inkl. rulleteksterne og end-credit scene.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.