Cookie- og Privatlivspolitik

What Lies Beneath (2000)

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
13.10.2000
| |
2 timer 10 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
What Lies Beneath
|

Thrilleren 'What Lies Beneath' (Bag facaden) handler om Dr. Norman Spencer og hans hustru Claire, der er det perfekte og lykkelige ægtepar.

Lige indtil Claire føler sig truet af mystiske hændelser i og omkring deres hus. Da Claire kommer på sporet af en forsvunden pige, bliver hun mere og mere usikker på sin ægtemand.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (358 votes)
5
0

Instruktør

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Spændende og stemningsfuld thriller/gyser - som udvikler sig meget anderledes, end man forventer. Realismen kan ligge på et meget lille sted - med mindre man tror på spøgelser og karma.

Til gengæld er der masser af konstruerede thrills lagt ind.

Personligt blev jeg ret overrasket da jeg fandt ud af at historien og screenplay er skrevet af Clark Gregg - hvem er han? Er der nok nogen som spørger. Det er såmænd Phil Coulson, som bliver chef for S.H.I.E.L.D - og er med i flere af MCU's film, blandt andet Avengers og Iron Man.

Zemeckis beviser at han kan favne, stort set, alle genrer.

AufVideoSehen

Robert Zemeckis lavede denne i en pause fra optagelserne til Cast Away hvor Tom Hanks var på kur. Det er lidt som en fristil over noget Hitchcock agtig lavet med venstre hånd. Men det fungerer og er fint håndværk med næsten utroligt godt spil af Harrison Ford og Michelle Pfeiffer, der lige tilføjer det hele en ekstra dimension.

Lars Michael

jeg har aldrig set Harrison Ford spille så ond,men også første gang man ser ham i sådan en rolle han gør det godt.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.