Cookie- og Privatlivspolitik

Welcome

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
18.03.2010
| |
1 time 50 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Welcome
|
Versioner: se alle
Originalversion, Særvisning
|
'Welcome' er et fransk drama om irakiske Bilal og en skilsmisseramt svømmelærer i Calais, der ved et tilfælde kommer i kontakt med hinanden.

Bilal vil gøre alt for at krydse den engelske kanal og blive genforenet med sin kæreste i London, og hvis myndighederne ikke vil lukke ham ind, så må han søge alternativer.

Calais har svært ved at hjælpe ham med den sag, men under træningen udvikler de to, begge udsatte på både følelser og virkelighed. et rørende far-søn forhold.

Temaet i 'Welcome' er aktuelt og politisk.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (38 votes)
4.5
4.4

Instruktør

Skuespillere

Instruktører

Skuespillere

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "'Welcome' handler om venskabet mellem Bilal og den midaldrende, fraskilte franske svømmelærer Simon, der får et wake up call i mødet med den lidenskabelige dreng og sætter sin frihed på spil for at hjælpe ham. Philip Lioret skildrer med stille sympati og bedrøvet humor et for flygtninge barsk vestligt politisk klima." (Iben Albinus Sabroe) ()

 • BT

  "En stærk og varm fransk film som ægger os til selv, at tage stilling til det kæmpe problem, som tidens flygtningestrøm er." (Birgitte Grue) ()

 • Ekstra Bladet

  "Alle med hang til velspillede skæbneskildringer og tankevækkende konfliktstof vil sætte pris på 'Welcome'." (Peter Albrechtsen) ()

 • Jyllands-Posten

  "”Welcome” er en svært politisk film, men den fortæller en meget personlig historie. Det er netop derfor, at man nemt lader sig fange af Philippe Loirets partsindlæg." (Nanna Frank Rasmussen) ()

 • Politiken

  "'Welcome' er socialrealisme, varmt, ligefremt og enkelt fortalt – en slags Ken Loach på fransk." (Søren Vinterberg) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Kian

,.

Emiluser/216274

Glimrende film der giver stof til eftertanke til den vestlige borger...

Ole

Herligt at se en virkelig god, socialrealistisk fransk film. Teamet er evigt aktuelt, og der er mange scener, der kan overføres til danske forhold. Hvordan tager vi imod de flygtninge, der kommer? Hvorfor kommer de? Hvorfor udelukker vi dem? Filmen falder ikke i den sentimentale grøft, men holder hele vejen en fin balance, som gør den troværdig. Har du kun penge til én film denne weekend, så skal du vælge denne.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.