Cookie- og Privatlivspolitik

Weekend

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
26.07.2012
| |
1 time 37 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Weekend
|

I filmen 'Weekend' ender den homoseksuelle Russell (Tom Cullen) på en bøsseklub efter en vild aften i byen med vennerne.

Her scorer han Glen (Chris New), som næste morgen efter et one night stand spørger, om han må interviewe Russell til et kunstprojekt. Som weekenden skrider frem, udforsker Russell og Glen nysgerrigt byen og hinanden.

Men er de reelt ved at blive forelskede, eller ønsker de bare at holde hverdagen og de barske realiteter fra døren?

Instruktøren Andrew Haigh har tidligere arbejdet som filmklipper i mange år - bl.a. som assisterende klipper på Ridley Scotts 'Black Hawk Down' (2001) og 'Kingdom of Heaven' (2005) samt Harmony Korines komediedrama 'Mr. Lonely' (2007).

Haigh har tidligere instrueret en række kortfilm, og i 2008 blev han udnævnt som en af Screen Internationals "Stars of Tomorrow".

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (49 votes)
4.6
5

Instruktør

Skuespillere

Instruktører

Skuespillere

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... sjældent er forelskelsens berusende, skrækindjagende og til tider ulideligt kejtede første skridt blevet beskrevet mere intimt og usminket end her. [...] Det er realistisk, brutalt, ømt og uimodståeligt." (Louise Kidde Sauntved)

 • Ekstra Bladet

  "'Weekend' har ikke 'Brokeback Mountain's store armbevægelser, men besidder på sin egen underspillede måde samme følelsesmæssige intensitet." (Kirstine Krefeld)

 • Jyllands-Posten

  "... en fremragende, dybtfølt og inderligt troværdigt film om at finde og forsøge at undslippe kærligheden. Hvem man end måtte være." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "... en bøssefilm for alle, der er interesserede i kærlighed og menneskeliv. Men det er altså også en bøssefilm. Og som sådan en af de mest velspillede, gennemtænkte og bevægende, jeg mindes at have set." (Kim Skotte)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Katja

En lille perle, er hvad denne film er.

Cami

Fantastisk film, og endnu mere fantastiske skuespiller præstationer! Man kunne ikke helt lade være med, at blive lidt forelsket i dem - og endnu mere i historien.. Og tiden efter weekenden..

octopus_luke

Have a listen to my group review at the #366 Movies website.

http://366movies.com/2012/05/27/117-weekend-2011/

Stine

Hvis du denne sommer skal ind og se en film, som ikke er et actionbrag, så gå ind og se Weekend. Det er en fremragende film.
To mænd mødes og sød musik opstår. Det lyder måske ikke som det hotteste emne på jorden, men filmen er for alle uanset ens seksuelle observans. For filmen handler om de følelser, som vi alle har, fx mødet med den spæde kærlighed, behovet for at høre til i en gruppe, modet til at stå frem som den man i virkelighed er, modet til at stå ved ens følelser.
Filmen giver også et tankevækkende indblik i, hvordan det kan være at være bøsse i et heteroseksuelt samfund.
Filmen er må ingen måde belærende. Det er en hjertevarm skildring af to menneskers kærlighed, og alle burde kunne få noget ud af filmen.
Gør dig selv den tjeneste og gå ind og se filmen.

DJT

købte den for 3 uger siden på dvd i Barcelona og så den da jeg kom hjem. Den er rigtig, rigtig fin, sød, sjov og rørende.
Og så gør det jo ikke noget, at det er par rigtige, lækre mænd og ikke et par stereotype glimmerbøsser, der er hovedpersonerne ;)

Stine

En anderledes kærlighedsfilm. Så traileren i dag i biografen og blev helt fanget af filmen. Den virker som en stærk film, som rører en. Glæder mig til at se den, når den kommer op.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.