Cookie- og Privatlivspolitik

We Bought a Zoo

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
14.06.2012
| |
2 timer 13 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
We Bought a Zoo
|

I 'We Bought a Zoo' kæmper Benjamin Mee (Matt Damon) for at holde sammen på sin familie efter hans kones død.

Benjamin beslutter sig for at flytte ud på landet i det sydlige Californien sammen med sine to børn, og han finder sågar det perfekte hus. Der er dog en lille bonus ved huset - der hører en zoologisk have til.

Selvom familien ingenting ved om at drive en zoo, giver han sig alligevel til at sætte haven i stand sammen med den smukke dyrepasser Kelly (Scarlett Johansson) og hendes bagland af dedikerede folk.

Med projektet kommer Benjamin ikke bare tættere på sine børn og sin bror Duncan (Thomas Haden Church), men også på Kelly.

'We Bought a Zoo' er baseret på en virkelig historie og er instrueret af Cameron Crowe ('Jerry Maguire').

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (59 votes)
4.3
3.2

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Dyrene er fotogene, og Matt Damon og Scarlett Johansson ... fungerer fint, mens resten af persongalleriet gennemgående er alt for fjollet og endimensionelt." (Jacob Wendt Jensen)

 • BT

  "... enhver replik og detalje [lades] med afvæbnende menneskelighed... Det, der kunne være endt som klichéer, bliver i stedet søde små sandheder. Og så suger Crowes billedsans én helt ind i den søde historie." (Henning Høeg)

 • Børsen

  "'We Bought a Zoo' er en omgang sødsuppe, men historien er god, karaktererne føles ægte, og replikkerne er rappe og velskrevne." (Morten Dürr)

 • Ekstra Bladet

  "... lige lovlig sød og mærkeligt ubalanceret... langt hen ad vejen sådan en film, man så gerne vil kunne lide. Det er bare synd, historien ikke er bedre skruet sammen..." (Kirstine Krefeld)

 • Jyllands-Posten

  "... svøbt i drivende sentimentalitet... Plotknuder går i øvrigt op undervejs. Derfor bliver dette animisme-rodsammen af en karameldrøm altså noget trættende." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "Man skal være parat til at rydde de værste af virkelighedens knaster af vejen, hvis man vil banke feel good-barometeret i vejret... Men er man ikke for sukkerfølsom, er 'We Bought a Zoo' en sjov og anderledes historie fra den nogenlunde virkelige verden." (Kim Skotte)

 • Weekendavisen

  "... en fabel til hjertet, og Crowe kan fortælle disse historier, fordi han gør det uden overlæg. Det er ikke 'Almost Famous', men fans vil sætte stor pris på filmen." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

Rigtig fin underholdning, åbenbart delvist bygget på en virkelig historie.

Men den får altså ikke for lidt med både musik og billeder, for at klemme en tåre ud af enhver som ser den.

Det vil være for meget for nogen, men jeg har nu ikke noget imod følelser, og filmen har et godt budskab.

S. Rico

Inden for kategorien sødsuppe-drama, så bliver det ikke meget bedre. At den er baseret på en virklig historie gør den bare endnu mere rørende.

Det der for alvor gør den seværdig er det helt fantastiske cast, som de har fundet. Både de to hovedroller og børnene er simpelt hen skønne. Især Matt Damon og Scarlett er i den grad blændende gode. At studere deres mimik er en nydelse.

Tag eksempelvis og se slutningen af filmen hvor Matt Damon skal rekonstruere hans første møde med sin afdøde kone. Det er stor klasse og meget humoristisk udført. Jeg bryder mig normalt ikke ret meget om romantiske dramaer. Men denne her elsker jeg.

Frank

Dårlig film

Anonymuser/0

Jeg syntes virkelig denne film er god, og den fik mig faktisk til at græde af glæde hvilket aldrig er noget jeg har gjort før. Den var så sød hele vejen igennem, at jeg tilsidst begyndte at græde, da det stormede til med mennesker da zoo'en åbnede.

Syntes at alle rollerne bliver spillet godt, og især pigen giver filmen charme.

Det er helt klart en film jeg vil anbefale, og man bliver glad af at se den :)

Andersuser/40994

En middelmådig film - en blanding af humør og rørende fortælling. Den lille pige løfter filmen rigtig godt. En feelgood film.

Natasjauser/971331

Super dejlig film, var inde og se den på min fødselsdag og det var det værd.
Matt Damon og sønnen spiler godt sammen, og datteren er mega kær.!
Super god film, rørende, sjov, nuttede dyr og meget godt skuespil!

Anbefales!

Mark

Det er en rigtig god film har været inde og se den, og syntes det er rigtig god film, det er en god familiefilm og syntes at Scarlett Johansson gør et rigtig godt stykke arbejde i denne film så, det gør Matt Damon også, så det er en film der varmt kan anbefaldes :D

Maria Lykke

Ganske enkelt eventyr, med klassisk happy endning. Gode skuespiller og skøn scenografi. Rigtig god familiefilm!

Mark

jeg tror denne film er god, Scarlett Johansson er en af mine ynglings skuespillerine, så tror denne film er god :D

Ashley

Denne så jeg første gang, da jeg var i USA... Og jeg må indrømme, at historien fangede mig mere, end filmen umiddelbart gjorde. Ja, filmen er sød, men også rimelig forudsigelig. Kær er den dog, og jeg har da også set den hele to gange nu. Rigtig fin historie, og hvor er datteren dog overhovedet ikke til at stå for!!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.