Cookie- og Privatlivspolitik

We Are Your Friends

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en munter, men også lettere dramatisk grundstemning, og den indeholder flere scener med slagsmål, konflikt, stoffer og alkohol. I én dramatisk scene vågner en flok unge mænd op efter en vild fest, de finder en af deres venner liggende livløs på gulvet, og de begynder panisk at ruske i ham, for at konstatere at han er død. Det vurderes, at filmen kan virke skræmmende på de yngste børn i aldersgruppen 7-11, og den får derfor en 11års-grænse.

Se mere på medierådet.dk
03.09.2015
| |
1 time 36 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
We Are Your Friends
|
Versioner: se alle
2D, Babybio
|

Filmen 'We Are Your Friends' handler om den 23-årige Cole, der arbejder som DJ i Hollywood og bruger nætterne på endeløse fester.

Den unge mand drømmer om en fremtid som musikproducer, og tager derfor imod tilbuddet, da den erfarne DJ, James, tilbyder at blive hans mentor.

Cole kaster sig nu målrettet og hensynsløst ud i forsøget på et gennembrud, men alt sættes over styr, da James smukke kæreste bliver lidt for knyttet til den aspirerende musiker. 

'We Are Your Friends' har Zac Efron i hovedrollen som den unge Cole. Mentoren spilles af Wes Bentley, mens modellen Emily Ratajkowski er hans forførende udkårne. Filmen er skrevet og instrueret af debutanten Max Joseph. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (29 votes)
4.2
2

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • BT

  "[...] trods adskillige nærbilleder af Zacs muskuløse overkrop, lækre piger og en masse tonsende dansemusik, så skal man kæmpe hårdt for ikke at falde i søvn." (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  "Der er ikke et taktslag her, der bliver hængende mange minutter efter rulleteksterne." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "Efron og Bentley spiller rollerne troværdigt, men det er ikke nok til at løfte filmen, der kommer til at stå som et temmelig slapt dokument over en i øvrigt potent kultur." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "Max Joseph har blot, som i en naivt udtænkt og mildt underholdenede dagdrøm, forsøgt at skabe den lækreste, mest fotogene vej til at fortælle om en ung mands vej mod at blive centrum af universet." (Katrine Hornstrup Yde)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Maria

We Are Your Friends er en jævn film i mine øjne. Skuespillet fejler egentlig ikke noget, men tempoet i filmen var lidt langtrukken. God musik til gengæld! Slutningen havde man gættet på længe før den kom, derfor kan filmen ikke få mere end 3 stjerner.

dkkevuser/193552

der er virkelig ikke noget godt at sige.. jo emily ratajkowski er ganske rar at kigge på men man bliver hurtig forvent.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.