Virgin Mountain

Censur 11
07. Jul 2016
94 min
Nimbus Film Productions
Fúsi
Billede
(© Nimbus Film Productions)
Billede
(© Nimbus Film Productions)
0.0 / 6
Brugere (0)
4.5 / 6
Medier (4)
Bedøm selv filmen:

Den islandske film 'Virgin Mountain' handler om 43-årige Fúsi, der er svært overvægtig og bor hjemme hos sin mor og hendes nye kæreste.

Fúsi lever et simpelt og rutinepræget liv med et trivielt arbejde i lufthavnens bagagehåndtering, begrænsede sociale udfoldelser og en stor interesse for miniaturefigurer i Anden Verdenskrigs-tema.

Men da han til sin fødselsdag modtager et gavekort til et linedance-kursus, forandres alt. Fúsi møder den udadvendte, sprudlende Sjöfn, og det bliver starten på et særligt forhold, der lærer den indadvendte mand helt nye facetter af livet.

'Virgin Mountain' er en enkel historie om ensomme, men meget forskellige mennesker, der får noget unikt ud af hinanden. Islandske Dagur Kári slog igennem med den danske film Voksne mennesker, men denne gang er han tilbage i hjemlandet, hvilket var en god ide.

Instruktøren modtog nemlig Nordisk Råds Filmpris for 'Virgin Mountain', ligesom filmen blev hædret med tre hovedpriser på Tribeca Film Festival i New York. (copyright: kino.dk)

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: