/*');">*/
Cookie- og Privatlivspolitik

Vitello

Tilladt for alle
Filmen har en gennemgående humoristisk grundstemning. Nogle scener har imidlertid et lettere trist indhold. Vitellos søgen og længsel efter en far er selve filmens omdrejningspunkt. Enkelte scener har også et lettere dramatisk og skræmmende indhold. I en scene er Vitello bange for at sove alene, da han er sikker på, at værelset er hjemsøgt af farlige monstre. Filmens lettere triste og skræmmende indhold opvejes imidlertid af den gennemgående humor i børnehøjde, af det gode kammeratskab mellem Vitello og hans venner, af Vitellos fantasifulde og handlekraftige karakter og af filmens positive forløsning. Det vurderes derfor, at filmen ikke indeholder elementer, som vil kunne virke skræmmende på børn.

Se mere på medierådet.dk
01.02.2018
| |
1 time 15 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Vitello
|
Versioner: se alle
2D, Babybio, Supreme, Særvisning
|
Vitello plakat

Familiefilmen 'Vitello' handler om titelkarakteren, der bor sammen med sin mor i et rækkehus ved Ringvejen.

På en måde er det okay at være Vitello. Han får masser af spaghetti med smør og riveost. Han har sine irriterende venner Max og Hasse, og han er også ven med møgungen William.

Men på en måde er det ikke helt okay, for drengen har nemlig ikke nogen far. Eller det har han selvfølgelig, han kender ham bare ikke.

Mor er ikke til meget hjælp, hun siger Vitellos far er en sjuft og så ikke mere snak om ham. Men det finder Vitello sig ikke i, så han går da bare på jagt efter en far…

'Vitello' er baseret på de populære og forfriskende politisk ukorrekte børnebøger af Kim Fupz Aakeson og Niels Bo Bojesen. Tidligere har Aakeson blandt andet skrevet manuskript til børnefilmen Hannibal & Jerry.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (91 votes)
4.1
4

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Jyllands-Posten

    "Også som enkelt udført animationsfilm er historien om Vitello underholdende." (Katrine Sommer Boysen)

  • Politiken

    "Det er en sød, sjov og klog film, der med sit enkle sprog i ord og billede blotlægger mange registre i barnets verden." (Joakim Grundahl)

  • Weekendavisen

    "Serien er skrevet for børn i alderen 5 til 9 år, men filmen kan ses af enhver. [...] Vitello er en klassisk dansk børnefilm." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lisbethuser/503030

Fantastisk film, jeg grinede lige så højt som børnene.

Jacob

Egentlig er Vitello jo en børnefilm. Men som med de aller bedste børnefilm, så er der også masser at tænke over og grine af for os voksne. Tror vi sad smilende hele vejen igennem filmen ;o) Stemmerne og tegningerne bringer virkelig liv i Vitello-bøgerne. Så hvis I kun skal se én film med ungerne denne vinter, så lad det være den!!!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter