Vind biografbilletter hver uge

Vildheks

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en spændingspræget grundstemning og foregår delvist i et eventyrligt univers med magi og overnaturlige fænomener. Den indeholder en række dramatiske og faretruende scener, hvor særligt filmens hovedfigur, der er et barn, er udsat. I en del scener dukker en truende og dystert udseende skikkelse op, som på et tidspunkt truer med at efterstræbe hovedkarakterens blod. I en skummel cykelkælder overfaldes hovedkarakteren af en truende kat, der vælter hende, og river hendes kind til blods. Et barn skæres i hånden, og blodet drypper. Da filmens centrale figurer imidlertid er stærke og handlekraftige, da de dramatiske virkemidler generelt er afdæmpede og kortvarige, og da filmen delvist foregår i et overnaturligt eventyrunivers, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
11.10.2018
| |
1 time 30 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Vildheks
|
Versioner: se alle
Red Barnet Galla, 2D, Babybio, Særvisning
|
Billetter

Den danske familiefilm 'Vildheks' er baseret på Lene Kaaberbøls bogserie af samme navn. Forfatterinden har tidligere fået filmatiseret sin roman Skammerens datter.

Clara bor sammen med sin mor, går i skole og hænger ud med sin bedste ven Oscar. Men en dag bliver hun angrebet af en mystisk sort kat og alt ændres.

Pludselig besidder hun kræfter ligesom sin moster, vildheksen Isa, og hun har en speciel kontakt til naturen og dyrene.

Katten, der angreb Clara, er hendes vildven, og da den bliver kidnappet af den onde heks, Kimæra, tager pigen afsted på en farlig rejse for at vise sit værd som en vaskeægte vildheks.

Mere omtale af 'Vildheks' følger...

Skal du se Vildheks?
(515 stemmer)

Instruktør

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.