Cookie- og Privatlivspolitik

Vild Med Mary (1998)

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
| |
Theres Something About Mary
|

Den nørdede Ted (Ben Stiller) har ikke haft held med meget i sin ynkelige tilværelse. Dog overgik det ham at blive inviteret af skolens smukkeste pige, Mary (Cameron Diaz), fordi han hjalp hendes handicappede bror, Warren. Daten ender katastrofalt med en uheldig lynlåsning.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (18 votes)
3.9
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Simon

Ben Stiller vs. en terrier ved navn Puffy, er noget af det man kan opleve i denne film. Hylende morsom komedie der virkelig giver et smil på læben. Ben Stiller fyrrede den af som en "Mary-berhaskede' mand. Dog har den tabt lidt siden jeg så den sidst. Men det var et glædeligt gensyn med Mary og tosserne.

S. Rico

Den er falmet lidt med alderen, men den er bestemt fortsat seværdig. Om ikke andet for at se, at Cameron Diaz rent faktisk var ganske køn som ung.

Wayne

Nok den sjoveste film med Ben Stiller, overhovedet. Matt Dillon viser også at han har et komisk talent. Ikke ofte man giver en komedie topkarakter, men det er fuldt fortjent.

Tribute

Cameron Diaz viser sit komiske smil i denne her romantiske komedie film med Ben Stiller.
Den var vildt grineren, det er nok en af de film jeg har grinet mest af. Selv kampen scenen med Ben Stille vs The Dog, var den sjovest scene i hele filmen.

Det er nok en film man skal nyde nå man er allermest glad. For så opgrader den det glade smil på ansigtet.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.