Cookie- og Privatlivspolitik

Venskab med fryns

Tilladt for alle

Se mere på medierådet.dk
24.03.2011
| |
1 time 42 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
No Strings Attached
|

'Venskab med fryns' er en romantisk komedie om Adam (Ashton Kutcher), der mildest talt bliver oprevet, da han opdager, at hans ekskæreste går i seng med hans far. 

Adam søger trøst hos sin veninde Emma (Natalie Portman), og uventet ender de to med at dyrke sex. De vil egentlig ikke være kærester og forsøger at holde deres venskab på et udelukkende fysik plan, men efterhånden finder de ud af, at de ønsker noget mere.

’Venskab med fryns’ røg direkte ind på 1. pladsen i USA’s biografer, hvilket nok skyldes de to attraktive hovedroller, Ashton Kutcher (Just Married) og Natalie Portman (Black Swan), og det faktum, at de dyrker en del sex i filmen. Rutinerede Ivan Reitman (Ghostbusters-filmene) står bag kameraet.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (169 votes)
4.8
2.8

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... Kutcher gør en overraskende troværdig figur... 'Venskab med fryns' får desværre intet nyt ud af sin tematik ... og har en meget lille historie, der oven i købet er irriterende længe om at komme i gang." (Iben Albinus Sabroe) ()

 • BT

  "... Natalie Portman og Ashton Kutcher [klikker], så det er en fornøjelse." (Henning Hoeg) ()

 • Ekstra Bladet

  "En på alle planer inderligt ligegyldig film, selv målt med genrens beskedne alen." (Henrik Queitsch) ()

 • Jyllands-Posten

  "... hverken fræk, morsom eller overraskende, tværtimod." (Nanna Frank Rasmussen) ()

 • Politiken

  "Tonen er ... ungdommelig, ærlig og ligefrem og sine steder virkelig morsom... Men der er for meget udenomssnak og fjolleri i vejen for intrigen. ... men hvad angår romantiske komedier, er de både set bedre og værre end her." (Sophie Engberg Sonne) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nikolaj

Men friends with benefits havde trods alt lidt humor med i den, her er der ikke rigtigt nogle form for humor.

AufVideoSehen

Jævnt underholdende film, der sagtens kan bruges til at slå et par timer ihjel en enkelt gang. En ok videofilm uanset om det er VOD eller TV.

Wayne

Ikke noget man tænker dybt over bagefter, men lejlighedsvis sjov.

Malene

For alle der elsker Ashton Kutcher!!! Ham og Natalie Portman er virkelig gode sammen. En sød og god Love film ! :D Helt klart en man bare skal se :D

Sanne

Jeg synes filmen venskab med fryns (dårlig titel .... hvorfor oversætte den til dansk) er en rigtig god tøsefilm. Jeg var godt underholdt. Både ashton og Portmann spiller godt. Der er et troværdigt og godt sammenspil imellem de to. Filmen er ret så forudsigelig.... men pyt.... Nogle gange er det bare rart at se en film hvor man føler sig forsikret om, at hvad man ønsker skal man få. Denne film er en af dem. Vi ved de får hinanden. Og fred være med det! Nu er det ikke lige den første tøsefilm jeg ser i år. Så sammenligninger med andre film er i mine tanker når de 4 stjerner gives. Love & other drugs gav jeg seks stjerner. Og forskellen mellem den film og denne her må være temaerne. Begge film handler utrolig meget om sex og kærlighed. Men love & other drugs har bare også alvorlige temaer indover. Og det giver den film en dybde, som denne her film ikke rummer. Man kommer ikke igennem følelses registret her. Ingen tårer i øjen krogen, ingen rigtige frustrationer.... men stadig.... en god tøsefilm!

mie

Hej jeg var inde at se den med min veninde og vi var simpelthen flade af grin.
filmen er virkelig sjov og skuespillerne gør det godt.
men tror dog at piger vil finde den en del sjovere end drenge.
men den får fuldt hus i stjerner opg kan helt klart anbefales.

Madsuser/535745

En rigtig tøsefilm, men man kan bestemt godt luske med kæresten, for filmen har flere sjove scener. Både Kutcher og Portman passer rigtig godt til rollerne. Romantikken kan være lidt kvalmende, måske en del af genren, men at der alligevel skal smøres SÅ tykt på, har jeg svært ved at forstå.
Selve handlingen er forudsigelig, men hvem havde ærlig talt forventet andet? Det bør være ok til den her kategori film, og derfor bør folk med en forkærlighed for de store Oscarvindere ikke sættes til at anmelde denne film. Det strider mod alle former for saglighed.

Se bare denne film. Den er sød og overraskende sjov.
4* for Kutcher, Portman, Kline og de sjove replikker.

Mads

Det er morsomt og ikke særligt svært at undgå at indse at hvis en filmtitel bliver oversat til dansk er det et kalkuleret træk fra danske reklamefolk der desværre for dem ret gennemskueligt og afslørende siger: Denne film er for folk der ikke kan engelsk, ergo idioter. Forestil jer hvis Inception eller Black Swan blev oversat til Drømmekup og tjubang, og Ballerina Går I dybet

Nadineuser/13852

Så der dømt tøssefilm i den større gener. Tænker straks "50 days and 50 nights" med Josh Harnett, ikke fordi det samme tema men helt klart samme gener, eller The Killers, hvor Ashton Kutcher optræder som en form af en James Bond figur. Helt klart tøsse hygge film, hvor vi sidder og savler over den mandelige hovderolle, denne her gang kan vi dog overtale vores kærester til at tage med i biograffen, da de så kan savle med over Natalie Portman.

Det er overordnet sjovt at hvordan the tabel has turned, i forhold til hvis man ser på den mandelige og kvindelige kønsrolle fordeling. Nu er det kvinder der siger one night stands og forhold uden følelser. Hvem har mon bukserne?

Holly Golightlyuser/9967

Nu hvor denne unikke romcom med originaltitlen "No Strings Attached" er blevet oversat til "Venskab Med Fryns", så glæder jeg mig da til at se hvad den endnu mere unikke rom com "Friends With Benefits" (jvf. http://www.imdb.com/title/tt1632708/) bliver oversat til.
Vil vi til sommer se to filmplakater ved siden af hinanden; den ene med halvnøgne Natalie Portman og Ashton Kutcher på, den anden med halvnøgne Mila Kunis og Justin Timberlake, med de to unikke titler "Venskab med fryns" og "Venner med frynsegoder"?
...men lur mig, om jeg alligevel ikke skal ind og se begge film.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.