Cookie- og Privatlivspolitik

Valley of Love

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har ikke været indsendt til vurdering hos Medierådet for Børn og Unge. I henhold til filmloven påføres ikke-vurderede film 15 års-mærkatet.

Se mere på medierådet.dk
21.04.2016
| |
1 time 31 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Valley of Love
|

I dramaet ’Valley of Love’ mødes Isabelle og Gerard på et afsides hotel i den californiske ørken, Death Valley.

Det tidligere ægtepar har ikke set hinanden i adskillige år, men begiver sig nu ud på en fælles mission som beskrevet af deres afdøde søn i et afskedsbrev.

I brevet står der, at sønnen vil vise sig for dem, hvis de besøger en række seværdigheder på specifikke tidspunkter. Selv om de begge forsøger at have en rationel tilgang til sønnens bud, begynder heden, blandet med sorgen, at have en mystisk og dragende effekt. 

Filmens omdrejningspunkt er sorgbehandlingen, der finder sted i de to hovedpersoners samtaler. Men der er også elementer af gådefuldhed at finde, som historien udfolder sig.

Isabelle Huppert og Gérard Depardieu spiller begge ”sig selv”, hvorfor de i filmen har deres egne navne og er skuespillere, mens historien er opdigtet. ’Valley of Love’ markerer første gang i 35 år, at de to skuespillere står overfor hinanden. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (8 votes)
3.9
3.3

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Det er en udelt fornøjelse at betragte to så dygtige skuespillere folde sig ud [...]. Det ændrer dog desværre ikke på, at 'Valley of Love' forbliver irriterende uforløst." (Louise Kidde Sauntved)

 • Jyllands-Posten

  "Desværre plastres filmen langsomt til med banale symboler og slap, mystificerende metafysik, så i grunden er den ingenting værd, men de to – Depardieu og Huppert klæder hinanden på det smukkeste og er det hele værd!" (Johs. H. Christensen)

 • Politiken

  "Guillaume Nicloux' 'Valley of Love' er en underligt tvær og sød tosomhedsfilm, ikke rigtig en komedie, ikke rigtig en gyser, selvom det spøger. [...] Men den er et fint og spøjst selskab at være i." (Katrine Hornstrup Yde)

 • Weekendavisen

  "'Valley of Love' er ikke blottet for humor, men grundfarven er melankolsk og eftertænksom. Det er vist nok en film om forspildte muligheder og forsonende erindring." (Bo Green Jensen)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.