Cookie- og Privatlivspolitik

Valentine's Day

Tilladt for alle

Se mere på medierådet.dk
11.02.2010
| |
2 timer 5 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Valentine's Day
|

På 'Valentine's Day' vækker Reed Bennett (Ashton Kutcher) sin kæreste, Morley (Jessica Alba), da han placerer en ring på hendes finger og derefter frier til hende. Morley accepterer frieriet, og Reed er naturligvis ekstatisk. Hun er overrasket, for så længe har de heller ikke kendt hinanden.

Nyheden om Reeds forlovelse bliver i starten mødt af skepsis af hans bedste ven, Julia Fitzpatrick (Jennifer Garner). Julia underviser 5. klasses elever, og én af dem er Edison. Den 10-årige er alvorligt lun på én i klasseværelset og spekulerer nu på, hvordan han kan gøre bedst opmærksom på det.

Felicia (Taylor Swift) er kæreste med Willy (Taylor Lautner). De bliver interviewet af den lokale tv-stations reporter Kelvin Johnson (Jamie Foxx). Normalt sidder han på sportsstoffet, og lige præcis på Valentinsdag ville han hellere jagte historien om NFL-stjernen Sean Jackson og dennes fremtid, efter at holdet tabte en vigtig kamp.

Sean har – som alle stjerner – naturligvis en publicist. Kara Monahan (Jessica Biel), som har brugt hele dagen på at besvare spørgsmål omkring hendes klient, samtidig med at hun har forsøgt at lukke sin årlige ”jeg hader Valentinsdag” fest – kun for folk som hende selv: for evigt single på en dag hvor alle tilsyneladende er par.

Seans agent, Paula Thomas (Queen Latifah) har slet ikke tid til romantik. Der er fuld gang i forretningen. Hendes receptionist, Liz Curran (Anne Hathaway), har været nødt til at tage et ekstra job i pauserne – hvor hun så arbejder som telefonsex-dame. Det giver hende en del problemer med den nye kæreste Jason (Topher Grace), som lige er startet på Paulas kontor nede i postrummet.
 
'Valentine's Day' er en ny romantisk komedie fra instruktøren bag 'Pretty Woman'.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1863 votes)
4.1
2.6

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... multiplottet løber løbsk, og 'Valentine's Day' ender som tag-selv-bord med for meget af for dårlig kvalitet." (Iben Albinus Sabroe) ()

 • Børsen

  "'Valentine's Day' opererer i klicheer, men den rummer også et par gode ideer. Såsom ideen om at lade karaktererne bindes sammen af en blomstersælger og en blomsterbutik, hvilket er helt oplagt på en dag, hvor alle køber roser til hinanden." (Morten Dürr) ()

 • Ekstra Bladet

  "I filmen 'Valentine's Day' har de forskellige skæbneforløb det tilfælles, at de beskrives lige overfladisk og utroværdigt af en flok sandsynligvis højt betalte skuespiller på automatpilot." (Henrik Queitsch) ()

 • Jyllands-Posten

  "Ashton Kutcher, Shirley Maclaine, Julia Roberts og Anna Hathaway er blandt de stjerner, der sympatisk men forgæves kæmper for at give denne beskedne film indhold. Nærmest som et hold af cheer leaders i krise forsøger de at give et billede af den svære kærlighed hvert på sit niveau i livet: Forelsket, frustreret, forkrampet, for meget." (Frederikke Lett) ()

 • Politiken

  "Elsker man én, må man tage det hele med, lyder en slags moral i dette veldrejede, om end temmelig forudsigelige bidrag til en svær genre, hvor det mindste kolde vindpust af belæring eller snusfornuft kan få souffleen til at falde sammen." (Søren Vinterberg) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Line

Ej, da jeg så Valentines day med en af mine veninder, da sad vi bare og grinede hvert andet øjeblik :) Den var lidt plat, men samtidig underholdende. Og så skulle den jo ses pga Taylor Swift og taylor Lautner <3

Isabell

selvom TAYLOR LAUNTER spiller en ret lille rolle så jeg den kun på grund af ham, og jeg blev faktisk ret overrasket over at han spiller med i sådan en sød og romantisk film, for han plejer at være mere til action film. men han spiller ret godt i den og alligevel spiller han med musklerne så det var til at holde ud!
men ellers en sød og romantisk film som kunne være god at se på valentinsdag!

Malene Cullen

Det er en klar tøsefilm, med gode skuespillere som: Ashton Kutcher, Anne Hathaway, Bradley Cooper, Jessica Alba, Taylor Lautner, Emma Roberts, Julia Roberts, Taylor Swift, Jamie Foxx og Queen Latifah. Med sådan nogle gode skuespillere som dem kan filmen kun være god. Det er en så også, men det kan godt være svært nogle gange at finde rundt i historien med alle de små historier. Det skal så lige siges at det ret sejt at de har kunne få alle historierne til at passe sammen. En film tøsser nok kun vil se, men ellers er den fin.

Pernilleuser/917866

filmen er sådan set god nok, men falder bare ikke rigtig i min smag - lidt for sukkersød.

Annette

God tøsefilm og dejlig let fordøjelig.

Sanne

Ashton Kutcher, Jennifer Garner, Anne Hathaway, Topher Grace, Bradley Cooper, Jessica Biel, Jessica Alba, Taylor Lautner, Emma Roberts, Julia Roberts, Patrick Dempsey, Taylor Swift, Jamie Foxx, Shirley MacLaine, Queen Latifah. Med sådan en LANG række af rigtig gode skuespillere, havde jeg virkelig store forventninger. Så må sige skuffelsen var stor da jeg så denne film. Havde Love actually i tankerne, som er en virkelig god film. Plottet her skulle være lidt det samme. Små historier som fletter sig sammen som historien skrider frem. Men ak...... Den eneste grund til den får 2 stjerner er pga. af alle de stjerner som toner frem. Resten...... Nej nej nej

Charlotte

Virkelig en god tøse, valentins film :-) Se den, og du får en dejlig følelse indeni...

Natascha

Vildt god film! Elsker musikken og Taylor Swift + Lautner!! <3 Kan varmt anbefales! Masser af gode grin ;)

Petra Victoriauser/705082

Filmen er ret god, men da det er en valentines film så er den kun god til denne ene dato om året.
De helt store skuespiller gjorde filmen spændende, men mere var der heller ikke i det.
Den faldt ikke helt i min smag, men god hvis man ikke har andet at tage sig til alligevel.

Mette

Forventede rigtig meget i forhold til den store cast af kendte skuespillere.

Den var måske lidt for sukkersød, og brød mig ikke helt så meget om nogle tingene i filmen.
Minder rigtig meget om Love Actually.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.