Ung og smuk

Censur 15
10. Jul 2014
95 min
Scanbox
Jeune & jolie
Billede
(© Scanbox)
Billede
(© Scanbox)
0.0 / 6
Brugere (0)
4.0 / 6
Medier (6)
Bedøm selv filmen:

Filmen 'Ung og smuk' handler om den 17-årige, smukke Isabelle er yderst bevidst om sine forførende evner samt påvirkning af det modsatte køn. Besat af tanken om at miste sin uskyld kaster hun sig ud i et dobbeltliv som skolelev om dagen og prostitueret om natten.

Spændingen får hende til gang på gang at vende tilbage, men det seksuelle spil er mindst ligeså farligt, som det er pirrende, og Isabelles grænsesøgende valg får hurtigt store konsekvenser for både hende selv og hendes familie. 

Instruktøren François Ozon er med tiden blevet et af fransk films mest spændende navne med film som ’8 kvinder’ (2002) ’Swimming Pool’ (2003) og ’Selv i de bedste hjem’ (2012) bag sig. Kendetegnende for hans film er leg med genrerne, sarkastisk humor og stærke, sexede kvinder i fokus.

Sidstnævnte faktor må siges at være i højsædet i ’Ung og smuk’, der sætter sig for at fremstille en ung kvindes seksuelle drift råt for usødet og uden fordomme. I den bærende samt blottede hovedrolle ses den unge eksmodel Marine Vacht, der bl.a. har været ansigt for Yves Saint Laurent og Chloé. (copyright: kino.dk)


Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: