Unbroken

Censur 15
08. Jan 2015
137 min
UIP
Unbroken
Billede
(© UIP)
Billede
(© UIP)
6.0 / 6
Brugere (1)
3.5 / 6
Medier (6)
Bedøm selv filmen:

Filmen 'Unbroken' handler om den amerikanske OL-løber Louis Zamperini, som deltager i kampen mod fjenden under Anden Verdenskrig.

Sammen med to besætningsmedlemmer blivet hans fly skudt ned af fjenden over åbent hav, og al håb synes at være tabt for de tre mænd, der efterlades i en redningsbåd på oceanet. Det bliver værre, da de bliver taget til fange af den japanske hær og havner i en krigsfangelejr.

Angelina Jolie har iscenesat 'Unbroken', som er Hollywood-stjernens anden spillefilm som instruktør efter krigsdramaet 'In the Land of Blood and Honey' fra 2011. Coen-brødrene har skrevet manuskriptet til hendes nye film, som bygger på den sande historie om krigshelten Louis Zamperini baseret på Laura Hillenbrands bog 'Unbroken: A World War II Story of Survival, Resillience and Redemption' fra 2010.

I hovedrollen som den unge OL-løber ses Jack O’Connell, der også medvirkede i Bag fjendens linjer. Skuespillerne Domhnall Gleeson (About Time) og Garrett Hedlund (Inside Llewyn Davis) portrætterer de to andre besætningsmedlemmer i filmen. (copyright: kino.dk)

Brugernes anmeldelser

6,0

1 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: