Cookie- og Privatlivspolitik

Up

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år

Se mere på medierådet.dk
02.10.2009
| |
1 time 42 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Up
|

’Up’ er en eventyrlig komedie om den mest uharmoniske duo, man kan forestille dig.

Carl Fredricksen, en 78-årig ballonsælger, er i sit livs efterår og opfylder en livslang drøm om det store eventyr. Carl binder tusinder af balloner fast til sit hus, og så stiger han ellers til vejrs og sætter kursen mod Sydamerikas eventyrlige vildmarker.

Først da det er alt for sent, opdager han, at han har en blind passager med på rejsen, den voldsomt belastende 8-årige ”opdagelsesrejsende” Russell, der nok er den sidste, Carl ville have inviteret med på sin drømmerejse.

’Up’ er bl.a. instrueret af Pete Docter, manden bag ’Monsters, Inc.’.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (1341 votes)
5.2
0

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Simon

Helt suveræn film, uden at have set noget som helst fra Studio Ghibli, så vil jeg sige at denne film er den bedste animationsfilm lavet. Den er så fed og hjerteskærende. Fantastisk plot. Jamen jeg kan blive ved i evigheder. Husker tydeligt at jeg så den i biffen, og efter fem minutter kunne jeg bare mærke at det ville blive en speciel oplevelse. Kan anbefales til alle aldre, alle køn, alle nationaliteter, tyk eller tynd, lille eller høj, krøller eller ej, jeg elsker Up.

Jacob

Med tiden har historien om den gnavne, gamle mand Carl Fredricksen fået en plads i de flestes hjerter, og som man i dag siger formåede de at skabe en bedre kærlighedshistorie på fem minutter end hvad Twilight gjorde på fire film. Udover en vanvittig flot animation er det bare en knaldgod film.

Mike

Det er en fantastisk film, der både kan ses af børn og voksne, den burde ses hvis man kan li Disney :)

lau

det er en fantastisk film man skal bare se den ellers er ens liv ikke fuldført

Jeff

A very nice and touching story with a good few laughs along the way.

Tribute

den var ikke særlig sjov men eventyret var nu rigtig godt lavet.
Den havde Ca. 2-3 sjove scener for mig, men den var faktisk rigtig god.
Den var nu lidt langtrukende og meget spænende en jeg havde troet, der var mange farefulde scener som gør den mere værdiful at se.

Det er underligt at de sjove scener blev vidst på tv det gør ikke noget. Men Carl Fredricksen har godt nok en god hukommelse det tror jeg bare ikke at den modige lille Russell forstår. Rigtig flot film for hele familien.
Den var selvfølgelig bedre på engelsk end den var på danske, men komedien er stadig det samme, der er stadig masser af Action, Hyggelige scener og lidt spænding.

Russel er nok den modiste dreng jeg har set på film og jeg elsker bare nå han siger sit vildmarks spejder kald. Doggie er redt sød og sjov og fuglen er bare mærkelig.

Adam

Elsker bare den slags film... Opløftende.

Natpotte

Forrygende film, det må jeg sige.
Fantasifuld, tankevækkende & generelt en rigtigt flot film.

Gina

En film der kan ses af børn og voksne. Den bliver ikke dårligere af, at man ser den flere gange. Filmen er rigtig godt animeret, der er humor, følelser og stof til eftertanke.
Jeg kan varmt anbefale den.

Elias

Nice film HIHI HAHAHA :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.