Cookie- og Privatlivspolitik

Unstoppable

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
11.11.2010
| |
1 time 35 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Unstoppable
|

’Unstoppable’ er en ny actionfilm fra en af genrens mestre, Tony Scott (’Kapring af Metro 1 2 3’, ’Deja Vu’, ’Man on Fire’).

Et tog med kælenavnet ”The Beast” er fuldkommen ude af kontrol og fyldt med et lad af giftige kemikalier. Toget drøner af sted gennem det ellers idylliske landskab og ødelægger alt, hvad der måtte stille sig foran det.

En erfaren ingeniør (Denzel Washington) og en ung togkonduktør (Chris Pine) må samarbejde om at stoppe toget. I et hæsblæsende kapløb mod tiden må de udtænke en plan, der kan forhindre den helt store katastrofe.

Oscar-vinderen Denzel Washington har vi tidligere set i ’Kapring af Metro 1 2 3’ og ’Deja Vu’, og Chris Pine brød igennem i ’Star Trek’.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (142 votes)
4.5
3.5

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "'Unstoppable' kører på skinner. Helt bogstaveligt... medrivende actionfilm... " (Ebbe Iversen) ()

 • Børsen

  "Men skønt filmen er dybt kalkuleret og polstret med postulater, er den så fantastisk godt lavet og fyldt med tempo, at man tilgiver disse banaliteter... Aldrig har en katastrofefilm været så lækker at se på." (Morten Dürr) ()

 • BT

  "... i samtlige 99 minutter sidder man med neglene boret ind i armlænet." (Henning Høeg) ()

 • Ekstra Bladet

  "... en herligt hæsblæsende thriller, som drøner derudaf næsten fra første færd... " (Kirstine Krefeld) ()

 • Jyllands-Posten

  "... dog ikke meget mere end overfladisk pumpende og moderat medrivende... Tony Scott har det med at blive så forelsket i sit eget virtuose billedlir, at virkningen, nå ja, afspores... " (Jakob Levinsen) ()

 • Politiken

  "Troværdigheden er som laset lokumspapir, skyllet ud på skinnerne fra et tog på vildspor... Eneste formildende omstændighed er, at Denzel Washington som altid er fremragende." (Erik Jensen) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nikolaj

Men også lidt langt ude desværre. Den bliver lidt for overdrevet, ihvertfald det sidste stykke af filmen. Men flot var den, og ja den var da også okay spændende.

Amalie user/1088339

Denzel lWashington og Chris Pine spiller nogle roller, som man godt kan glemme lidt, da de ikke formår at drage os ind i deres liv.
Spændingen i filmen er helt klart hvad der kommer til at ske med toget.
Men der sker ikke nær så meget destruktion, som man havde forventet og filmen ender lidt "fladt"
Men en okay underholdene film hvis man sidder hjemme på sofaen en fredag aften.

Frank

Okay film

Lars Michael

en okay film hvis man kan lige Denzel washington, den skuffer ikke en som folk siger, så bliver jeg nød til at sige hvor skuffer den henne.
For mig har den især spænding.

Wayne

endeløse række af dårlige film Denzel Washington har valgt at medvirke i - mangler manden penge?

Tidligere var det en garant for en god film når han var med, men nu er det i stil med de forventninger man har til en film med Nicolas Cage. Så stop dem dog!

S. Rico

Der var på forhånd dømt mega kliché. Katastrofefilm uden noget som helst fornyende element - bortset fra at den tilsyneladende er baseret på virklige begivenheder. Sidstnævnte gør, at man alligevel godt gider se den til ende.

larsuser/537387

en god film hvor actionen scener ikke er uralidiske

Nanse

Unstoppable er en god underholdende film! Men den var ikke som jeg havde regnet med..Jeg troede der ville være lidt mere action i den! Men det er bestemt en god film og se hvis man trænger til en pause. Det jeg syntes der er det vildeste er at den er delvis baseret på en rigtig hændelse! Denzel Washington og Chris Pine gør den også noget bedre!

Anonymuser/0

Utrolig at det ting kan lad sig gøre, så kan man altid påstår at vi er bare mennesker ;-)

Der er utrolig mange fejl i filmen. Synes at det er super irreterende at se på, når de filmer så tæt på tingene.

esben

Jeg syntes ikke den var vildt god. Altså den var ikke så spænende som jeg havde håbet! den var meget forudsigelig og der var ikke rigtig noget "farligt" ved den.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.