Cookie- og Privatlivspolitik

Vind biografbilletter hver uge

United States of Love

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har ikke været indsendt til vurdering hos Medierådet for Børn og Unge. I henhold til filmloven påføres ikke-vurderede film 15 års-mærkatet.

Se mere på medierådet.dk
08.12.2016
| |
1 time 46 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Zjednoczone stany milosci
|

Det polske drama 'United States of Love' handler om fire kvinder i forskellige aldre i 1990 - året hvor Polen bliver et frit land. 

Agata, en ung mor fanget i et ulykkeligt ægteskab, vælger at opsøge et umuligt forhold med den lokale præst.

Renata er en ældre lærerinde, som er håbløst forelsket i sin nabo Marzena, der er byens skønhedsdronning og ønsker en karriere som model, men underviser ældre mennesker i vandgymnastik. Skoleinspektøren Iza er Marzenas søster og er forelsket i byens læge, som hun længe har haft en affære med.

Kvinderne vælger at lave om på deres liv, da Polen opnår frihed, og forsøger at finde lykken og realisere deres drømme, men de mødes af en modstand, som de ikke havde forestillet sig.

'United States of Love' vandt prisen for bedste manuskript ved Berlinalen 2016 og henter inspiration fra den nu afdøde instruktør, Krzysztof Kieslowski, i skildringen af kvindernes møde med en ny hverdag og nye drømme.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (7 votes)
4.2
4

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "... et stille fortalt, intellektuelt polsk drama ..." (Jacob Wendt Jensen)

 • Jyllands-Posten

  "... fint komponerede, fint visualiserede og [gennemtænkt] historie ..." (Johs. H. Christensen)

 • Politiken

  "Der er stærke, ubehagelige scener i 'United States Of Love', visse steder kryber kulden og ensomheden og desperationen ind under huden på beskueren." (Katrine Hornstrup Yde)

 • Weekendavisen

  "I en vis forstand er filmen en smuk katedral. I en anden en jammerdal, som måske har mere at gøre med instruktørens eget livssyn end med følelsen i 90ernes Polen." (Bo Green Jensen)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter