Vind biografbilletter hver uge

Unge Astrid

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en rolig og jævnligt lettere melankolsk grundstemning. Den indeholder flere konfliktfyldte scener, og scener hvor hovedpersonerne er triste og alvorlige. I én scene ydmyges og tvinges en ung kvinde af sin mor til at tage tøjet af, hvorefter hun skældes ud. I en anden, udetaljeret, scene ligger en mand og en kvinde i en seng og har sex. I en tredje langvarig scene ses en kvinde som er i fødsel, og i en efterfølgende scene ses samme kvinde i sorg, da hun skal forlade sit nyfødte barn. I en fjerde scene er hovedpersonen ude af sig selv af vrede og frustration, og hun råber og skriger og forlader sit hjem. Da filmen også indeholder varme og lange rolige passager, vurderes den kun at kunne virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
31.01.2019
| |
2 timer 3 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Unga Astrid
|
Versioner: se alle
2D, Babybio, Strikkebio
|
Billetter

Den svenske 'Unge Astrid' er instrueret af Pernille Fischer Christensen med bl.a. Trine Dyrholm på rollelisten om forfatteren Astrid Lindgren og hende barndom.

Tidligere har de arbejdet sammen på den kritikerroste En Soap og i rollen som den unge forfatter ses Bille Augusts datter, Alba.

Mere omtale af 'Unge Astrid' følger...

Skal du se Unge Astrid?
(105 stemmer)
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter