/*');">*/
Cookie- og Privatlivspolitik

Under the Silver Lake

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en gennemgående mystisk og spændingsmættet stemning og den indeholder flere scener med rå og blodigt udpenslet vold og drab. I en meget brutal scene ses en person få smadret hovedet til ukendelighed. I en anden scene ses en person afstraffe angste børn ved at slå dem i ansigtet. Filmen indeholder desuden flere voldsomme scener med døde og sårede personer og dyr. På grund af filmens udpenslede og blodige vold, vurderes den at kunne virke skræmmende på børn under 15 år.

Se mere på medierådet.dk
03.01.2019
| |
2 timer 19 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Under the Silver Lake
|

Filmen 'Under the Silver Lake' er et drama, et mysterium og en surrealistisk fabel om den unge, intelligente og rodløse Sam.

En dag ser han en ung kvinde svømme i poolen i hans ejendom, hvorefter hun forsvinder sporløst dagen efter. Sam er besat af den unge, smukke og mystiske kvinde, så han begiver sig ud på en rejse gennem Los Angeles for at finde hende.

'Under the Silver Lake' er ikke en helt almindelig filmoplevelse, og instruktøren stod tidligere bag den utraditionelle gyser It Follows. Hans nye film er sværere at genreklassificere, og den henter sin grundstemning fra andre hjernevridende værker som David Lynchs Mulholland Dr. og Alfred Hitchcocks Vertigo

Andrew Garfield, der spiller den altoverskyggende hovedrolle som Sam, var senest aktuel i den mere jordbundne kærlighedsfilm Breathe, og han har også tidligere haft rollen som Spider-Man i to superheltefilm. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (17 votes)
3.8
2.3

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "'Under the Silver Lake' har et underspillet drive og et tårnhøjt teknisk ambitionsniveau, der gør filmen både underholdende, irriterende og stærkt seværdig." (Stephanie Caruana)

 • BT

  "Det er som et ulideligt studentikost forsøg på at efterligne David Lynch ..." (Thomas Brunstrøm)

 • Filmland P1

  "Den mærkelige tilstand i grænselandet mellem flippet opspind og poppet virkelighed fanger 'Under the Silver Lake' så rent, som en film aldrig har gjort det før." (Per Juul Carlsen)

 • Jyllands-Posten

  "Mitchell, der i 2014 imponerede som genreinstruktør med gyseren 'It Follows', har med 'Under the Silver Lake' taget munden alt, alt for fuld." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "'Under the Silver Lake' er så fikseret på at være mærkelig, at den bliver banal. Og dræbende kedelig." (Joakim Grundahl)

 • Weekendavisen

  "Filmen begynder forførende godt og er fuld af konkret atmosfære. Men den taber højde, efterhånden som gåderne akkumulerer, og den inderste sandhed kan ikke helt bære de mange lag af esoterisk indpakning." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jenskuser/362086

Bizar, kynisk og kompleks, men bestemt ikke for alle.

Anne

Underlig film alligevel... ved ikke helt, om jeg har fortrudt den eller ej

Nicolai Giødesen

Speciel - meget speciel, men et forsøg værd

Lars

Oki-ish film..

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.