Und Morgen Die Ganze Welt

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en anspændt og urovækkende stemning. Der er en række scener med skræmte personer, groft hærværk, voldelige aktioner og overfald, hvor mennesker bliver slået ned og såret. Fx ses nærbilleder af en stor blodig flænge og personen i stor smerte. Endvidere er der scener med seksuelt indhold og indtag af stoffer. Det vurderes på den baggrund, at filmen vil kunne virke skræmmende og grænseoverskridende på børn og unge under 15 år.

Se mere på medierådet.dk
07.10.2021
| |
1 time 51 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Und Morgen Die Ganze Welt
|
Billetter

I den tyske film 'Und Morgen Die Ganze Welt' trækker instruktøren Julia von Heinz på egne erfaringer, der tager os bag facaden i den yderste venstrefløjs anti-fascistiske grupperinger.

Tyskland oplever en række voldelige racistiske optøjer, og 20-årige Luisa er stålsat på at ville gøre en forskel. Hun flytter derfor ind i et kollektiv, der er en del af den anti-fascistiske politiske bevægelse "Antifa".

Men da Luisas første deltagelse ved en planlagt fredelig demonstration tager en voldsom drejning, melder tvivlen sig: Hvor går grænsen for, hvor langt man skal gå for sin sag? Tvivlen bliver ikke mindre, da hun møder den karismatiske fyr Alfa, der konstant presser på for mere og mere voldsomme aktioner mod neo-nazisterne.

Draget af Alfa og sin egen frustration, dykker Luisa ned i en verden af tiltagende intense aktioner. Men er "hårdt mod hårdt" og vold virkelig, det eneste rigtige modsvar til fascisme og fremmedhad? Eller er det blot, at overtage fjendens midler for at opnå sit mål?

'Und Morgen Die Genze Welt' var Tysklands kandidat til en Oscar-nominering i 2021.

Mere omtale af 'Und Morgen Die Ganze Welt' følger...

Skal du se Und Morgen Die Ganze Welt?
(1 stemme)

Instruktør

Skuespillere

Instruktører

Skuespillere

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.