Vind biografbilletter hver uge

Ulvehunden

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen veksler mellem en let dramatisk, dyster og varm stemning. Der er flere scener med slagsmål mellem mennesker og mellem hunde, og en ulvehund, der udsættes for farer, vold og bid. I en scene ses en dramatisk kamp mellem en los og en ulvehund. I en anden scene kan man høre, at en ulvehund bliver slået med en stok. I en tredje scene overfaldes en mand og der opstår et dramatisk slagsmål. Selvom filmen er animeret er figurerne realistiske. Hovedkaraktererne er imidlertid handlekraftige. De dramatiske hændelser rummer ikke udpenslet vold og forløses positivt. Endvidere skildrer filmen også et varmt forhold mellem ulvehunden og udvalgte mennesker. Derfor vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
20.12.2018
| |
1 time 25 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
White Fang
|
Billetter
Ulvehunden plakat

Animationsfilmen 'Ulvehunden' handler om Hvidtand, som er halvt hund og halv ulv. Han vokser op i den barske canadiske ødemark. Dér bliver Hvidtand større og vildere end de andre almindelige slædehunde.

Denne størrelse, og de store tænder, gør, at en hundekampe organisatør sætter sig ud for at bruge Hvidtand i kamp.

Vildhunden bliver ført vidt omkring den canadiske tilstedeværelse i Klondike guldrushet. Hvidtands nysgerrighed tager ham vidt omkring, og tålmodige, gode mennesker hjælper den med sit vilde temperament.

Eventyret er baseret på Jack Londons klassiske roman, som blev skrevet for over 100 år siden. I 'Ulvehunden' er historien blevet gjort nem, forståelig og de barske scener man kender fra bogen er blevet klippet væk, så filmen kan nydes med de helt små.

Animationsfilmen bruger de samme fortæller tricks som Spirit: Hingsten fra Cimarron gjore, og gør Jack Londons barske historie enkel og forståelig. (copyright: kino.dk)

Skal du se Ulvehunden?
(26 stemmer)
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter