Cookie- og Privatlivspolitik

Ulvehunden

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen veksler mellem en let dramatisk, dyster og varm stemning. Der er flere scener med slagsmål mellem mennesker og mellem hunde, og en ulvehund, der udsættes for farer, vold og bid. I en scene ses en dramatisk kamp mellem en los og en ulvehund. I en anden scene kan man høre, at en ulvehund bliver slået med en stok. I en tredje scene overfaldes en mand og der opstår et dramatisk slagsmål. Selvom filmen er animeret er figurerne realistiske. Hovedkaraktererne er imidlertid handlekraftige. De dramatiske hændelser rummer ikke udpenslet vold og forløses positivt. Endvidere skildrer filmen også et varmt forhold mellem ulvehunden og udvalgte mennesker. Derfor vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
20.12.2018
| |
1 time 25 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
White Fang
|
Versioner: se alle
2D, Særvisning - dansk Tale
|
Ulvehunden plakat

Animationsfilmen 'Ulvehunden' handler om Hvidtand, som er halvt hund og halv ulv. Han vokser op i den barske canadiske ødemark, hvor Hvidtand bliver større og vildere end de andre almindelige slædehunde.

Denne størrelse og de store tænder gør, at en hundekampe-organisatør sætter sig ud for at bruge Hvidtand i kamp.

Vildhunden bliver ført vidt omkring i den canadiske tilstedeværelse under guldfeberen i Klondike, og tålmodige, gode mennesker, han møder på sin vej, hjælper ham med sit vilde temperament.

Eventyret er baseret på Jack Londons klassiske roman, som blev skrevet for over 100 år siden. I 'Ulvehunden' er de barske scener man kender fra bogen blevet klippet væk, så filmen kan nydes med de helt små.

Animationsfilmen bruger de samme fortæller tricks som Spirit: Hingsten fra Cimarron gjorde, og gør Jack Londons barske historie enkel og forståelig. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (15 votes)
4.7
3.7

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Et perfekt afsæt til at tale om og reflekterer over, hvordan mennesker behandler andre - om det er naturen, dyr eller mennesker. Helt i Londons ånd." (Ida Rud)

 • Jyllands-Posten

  "Den første halve time er stort set ordløs (for dette er ikke Disney, hvor alle skabninger har stemme), men i Espigares smukke og atypiske animation føres vi ind i dyrenes verden." (Frederik Asschenfeldt Vandrup)

 • Politiken

  "Naturen kalder på det bedste i scenograf og animatorer bag denne smukke filmatisering for større børn og voksne af Jack Londons ofte filmatiserede 1906-roman om Hvidtand ..." (Søren Vinterberg)

 • Weekendavisen

  "Det er helt klart en film for hundefamilier. Men alle som holder af levende dyr – modsat nuttet legetøj og litterære konstruktioner – vil elske at høre legenden om Hvidtand." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.