Cookie- og Privatlivspolitik

Ulv i fåreklæder

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen har en gennemgående hyggelig og humoristisk stemning. Der er dog også scener præget af dramatik. I flere scener ses ulve forfølge får og tårne sig truende op overfor dem. Der er også scener med kampe og kraftige brøl. I en scene skubbes en central figur ud fra en klippe og styrter angivelig i døden. Filmen udspiller sig imidlertid i et animeret univers fjernt fra virkeligheden, og de figurer, som vi identificerer os med, fremstår handlekraftige og sejrrige. Det vurderes derfor, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på de yngste børn.

Se mere på medierådet.dk
15.06.2017
| |
1 time 25 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Volki i ovtsy. Beeezumnoe prevrashchenie
|
Versioner: se alle
2D, Babybio
|

Familiefilmen 'Ulv i fåreklæder' (Sheep & Wolves) handler om en fåreflok og de ulve, der slår sig ned i en nærliggende kløft.

Ulveflokkens leder skal finde sin efterfølger, hvilket sker gennem tvekamp. Den stærkeste i flokken, Rakker, stiller selvfølgelig op, men hvem skal udfordre ham? Kun én tør, nemlig den fjogede Grå, der i virkeligheden bare drømmer om at vinde ulven Biancas kærlighed. 

Klodsmajoren har brug for hjælp, og derfor drikker han en magisk eliksir, der skal gøre ham stærkere. Næste dag vågner Grå op i ulvehulen som en vædder! 

Animationsfilmen 'Ulv i fåreklæder' kommer fra Rusland, men kan herhjemme ses med danske stemmer leveret af bl.a. Simon Stenspil og Pernille Hilgart.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (35 votes)
4.4
2.5

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Berlingske

    "De banale replikker er typisk afleveret hinsides det kække og det er svært at finde noget som helst originalt ..." (Jacob Wendt Jensen)

  • Politiken

    "... 'Ulv i fåreklæder' [ligner] enhver anden actionmættet animation." (Kim Skotte)

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.