Cookie- og Privatlivspolitik

Ud af intet

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en alvorlig og tung grundstemning. Den er præget af realisme, og hovedpersonen skildres gennemgående i sorg og afmagt. I én scene ser man hende gå i chok og skrige og græde desperat, da hun finder ud af, at hendes mand og søn er blevet dræbt. I en anden blodig scene ser man hovedpersonen forsøge at begå selvmord. I en tredje ubehagelig scene hører hovedpersonen en lang og detaljeret beskrivelse af, hvordan hendes barn er blevet dræbt i en eksplosion, herunder hvad der er sket med barnets forskellige kropsdele. Det vurderes, at filmen kan virke skræmmende på børn under 15 år.

Se mere på medierådet.dk
Premiere: 
12.04.2018
Originaltitel: 
Aus dem Nichts
Genre: 
Spilletid: 
1 time 46 minutter (ekskl. reklamer og trailers)

Resumé

Filmen 'Ud af intet' handler om konen Katja, der mister sin tyrkiske mand og parrets 6-årige søn Rocco i et bombeattentat. Hvorfor blev Nuris kontor bombet?

Politiets efterforskning søger i Nuris kriminelle fortid, men det viser sig snart, at motivet er ren terror mod et indvandrerkvarter.

Hovedrolleindehaveren vandt prisen for bedste skuespillerinde til Cannes Film Festival 2017 og har senest medvirket i thrilleren Disorder.

Mere omtale af 'Ud af intet' følger...

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.