The Twilight Saga: Breaking Dawn - del 2

Censur 11
15. Nov 2012
110 min
Nordisk Film
The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2
Billede
(© Nordisk Film)
Billede
(© Nordisk Film)
6.0 / 6
Brugere (2)
2.8 / 6
Medier (5)
Bedøm selv filmen:

Filmen 'The Twilight Saga: Breaking Dawn - del 2' er det sidste kapitel i Twilight-sagaen.

Reddet på barselssengen af et bid er Bella Cullen nu endelig transformeret til en vampyr. Hun og Edward er netop blevet forældre til datteren Renesmee. Men barnet vækker forundring i vampyrverdenen, fordi hun er halvt menneske, halvt vampyr.

Volturi, den ældgamle og øverste vampyrslægt, frygter, at Renesmees eksistens kan blive en trussel mod hele slægten og vil derfor rydde hende af vejen. Familien Cullen vil gøre alt for at beskytte deres eget kød og blod, men de kan ikke stå imod Volturi alene.

Cullen-klanen må, sammen med så mange allierede de kan samle, forberede sig på det ultimative og altafgørende opgør for at forsvarer deres familie.

Der bliver lagt op til episk opgør mellem vampyrklanerne i det femte og sidste kapitel i serien, der er en filmatisering af Stephenie Meyers berømte romaner, som er blevet et stort fænomen i sig selv. 

'Twilight' (2008), som var den første film i serien, indtjente lige knap 400 mio. dollars på verdensplan, og siden da er indtjeningen bare vokset. Sammenlagt har serien rundet to mia. dollars på verdensplan.

Instruktøren Bill Condon, der også er manden bag 'Dreamgirls' (2006), er den eneste, der har instrueret mere end én Twilight-film.

Læs også om The Twilight saga: Breaking Dawn - del 1.

Forsalget er startet.

Brugernes anmeldelser

6,0

2 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: