Truth or Dare

Censur 15
03. May 2018
100 min
UIP
Truth or Dare
Billede
(© UIP)
Billede
(© UIP)
0.0 / 6
Brugere (0)
2.0 / 6
Medier (1)
Bedøm selv filmen:

I gyseren 'Truth or Dare' tager Olivia på et sidste spring break med college-vennerne til Mexico. Men den festlige feriestemning afbrydes brat, da de en aften ender med at lege "sandhed eller konsekvens".

Det viser sig nemlig ikke at være noget harmløst spil, men en forbandelse som straffer alle dem, der lyver eller ikke vil udføre deres konsekvens. Midt i den drabelige leg bliver det indbyrdes venskab også sat på prøve, da Olivia pludselig skal finde ud af sine følelser for sin bedste venindes kæreste Lucas.

'Truth or Dare' er instrueret af manden bag bl.a. Cry Wolf og Kick-Ass 2, mens den er produceret af Jason Blum, der har stået bag flere af de senere års store gysersuccesser som Get Out og Insidious-serien.

Rollelisten er i filmens ånd befolket af ungdomsstjerner som Lucy Hale og Tyler Posey, der henholdsvis er kendt fra de populære tv-serier 'Pretty Little Liars' og 'Teen Wolf'.

Filmen er en blanding af high concept gys, hvor værkets præmis er ganske enkel, men til gengæld effektiv, som det ses i fx The Ring eller It Follows, og så blodig teenage gys vi kender fra fx Scream. (copyright: kino.dk)

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: