Tomorrowland: A World Beyond

Censur 11
21. May 2015
130 min
Disney
Tomorrowland: A World Beyond
Billede
(© Disney)
Billede
(© Disney)
0.0 / 6
Brugere (0)
3.3 / 6
Medier (3)
Bedøm selv filmen:

'Tomorrowland: A World Beyond' handler om Casey, en videnskabsinteresseret, optimistisk teenager, der bliver transporteret til et fantastisk fremtidsland ved hjælp af et mystisk smykke for derefter at blive sendt tilbage i den virkelige verden.

I et forsøg på at finde frem til sandheden bag mysteriet opsøger Casey det tidligere barnegeni Frank. Sammen tager de på en rejse mod det futuristiske Tomorrowland.

Tomorrowland er navnet på temaområder i Disneys forlystelsesparker, som giver et indblik i, hvordan Walt Disney forestillede sig fremtiden. Med sin unge kvindelige hovedrolle (spillet af Britt Robertson) og en alternativ parallelverden kan filmen minde om klassikeren The Wizard of Oz, men med en mere science fiction-orienteret vinkel.

George Clooney har rollen som Frank, der bliver en slags mentor for Casey, men som også selv kan lære en ting eller to af deres fælles rejse. Instruktøren Brad Bird bruger sin erfaring med det eventyrlige og det action-fyldte fra tidligere film som The Incredibles og Mission: Impossible - Ghost Protocol. (copyright: kino.dk)

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: