They Shall Not Grow Old

Censur 15
28. Feb 2019
99 min
Warner Bros.
They Shall Not Grow Old
Billede
(© Warner Bros.)
Billede
(© Warner Bros.)
0.0 / 6
Brugere (0)
4.5 / 6
Medier (2)
Bedøm selv filmen:

I dokumentarfilmen 'They Shall Not Grow Old' har Ringenes Herre-instruktøren Peter Jackson tilføjet de nyeste restaurations- og farvelægningsteknologier til århundredgamle optagelser, som er nøje udvalgt fra hundredvis af timers optagelser fra Første Verdenskrig.

Beretningen, der er blevet udvalgt fra over 600 timers arkivinterviews, kommer udelukkende fra vidnesbyrd fra Første Verdenskrigsveteranerne, hvilket har resulteret i en gribende beretning af ”The War to End All Wars,” set fra soldaternes perspektiv.

Ved at restaurere de originale optagelser til en enestående standard, fremstår menneskerne fra Den Første Verdenskrig med levende klarhed gennem tidens tåge. Jackson indfanger soldaternes daglige oplevelser og afslører krigens realitet for dem, der stod på frontlinjen: deres holdning til krigen; deres kammeratskab og deres behov for humor under krigens rædsler; de daglige funktioner i skyttegravene; og hvordan deres liv var i perioderne udenfor skyttegravene.

'They Shall Not Grow Old' er en gribende, fordybende og autentisk filmisk oplevelse, hvor Jackson både mindes og hædrer en generation, der for evigt er forandret af krig, ved at gøre brug af banebrydende teknikker til at forvandle hundredår gamle billeder til optagelser, der kunne have været optaget i dag.

Filmen vises uden undertekster.

Se traileren her

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: