Thanks for Sharing

Censur 15
14. Nov 2013
110 min
Scanbox
Thanks for Sharing
Billede
(© Scanbox)
Billede
(© Scanbox)
0.0 / 6
Brugere (0)
3.5 / 6
Medier (4)
Bedøm selv filmen:

'Thanks for Sharing' handler om Adam, der er en ambitiøs miljøkonsulent.

Mike ejer en lille forretning og er gift. Neil er en lattermild doktor på en skadestue. På overfladen har disse tre gutter ikke meget tilfælles på nær en ting: De tænker kun på sex og det i en sådan grad, at deres liv er ved at gå fra hinanden.

Hver især er de på forskellige stadier i behandlingen af deres problem. Adam tør ikke blive forelsket igen, fordi  sexafhængigheden ødelagde hans sidste forhold.

Mike udøver samme kontrol over sin familie, som han gør over sine følelser med hårde konsekvenser. Og Neil benægter totalt sin afhængighed, men kommer på andre tanker, da han møder den søde Dede.

En række små, forskellige historier flettes sammen til en fortælling, hvor tabuet omkring sexafhængighed forsøges manet i jorden.

Filmen lægger sig i kølvandet på en lang række succesfulde, amerikanske komedier, der indenfor det seneste årti har opnået stor popularitet med en blanding af drama og komedie med film som Little Miss Sunshine (2006) og The Kids Are All Right (2010). Sidstnævnte er endda skrevet af Stuart Blumberg, der ellers debuterer som instruktør med 'Thanks for Sharing'.

'Thanks for Sharing' har Mark Ruffalo i den største rolle som Adam, men han får selskab af blandt andet Gwyneth Paltrow, Tim Robbins, Josh Gad, Patrick Fugit og Alecia Moore (bedre kendt som P!nk).

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: