Take Shelter

Censur 15
05. Jul 2012
120 min
Miracle Film
Take Shelter
Billede
(© Miracle Film)
Billede
(© Miracle Film)
0.0 / 6
Brugere (0)
4.6 / 6
Medier (5)
Bedøm selv filmen:

I filmen 'Take Shelter' bor Curtis LaForche (Michael Shannon) i en lille by i staten Ohio. Han har en række skræmmende, næsten dommedagsagtige drømme.

Hans mareridt plager ham i dagligdagen, og inden længe begynder det at gå ud over kollegaerne og hans familie, den rådvilde kone Samantha (Jessica Chastain) og deres døve datter Hannah, som han ikke indvier i sine trængsler.

Curtis tager til lægen, og her kommer det frem, at da Curtis’ mor var på hans nuværende alder, blev hun diagnosticeret med paranoid skizofreni.

Curtis føler sig nu mere og mere overbevist om, at noget forfærdeligt er under opsejling, og han graver ud til et beskyttelsesrum i baghaven, som skal redde ham og hans familie. Men eksisterer faren kun i hans fantasi?

'Take Shelter' er en amerikansk independentfilm, der har modtaget et væld af priser på filmfestivaler og af kritikersammenslutninger rundt om i verden, mest bemærkelsesværdigt tre priser på Cannes Filmfestival i 2011.

Hovedrollen spilles af Michael Shannon, der også arbejdede sammen med instruktøren Jeff Nichols på dennes debutfilm 'Shotgun Stories' (2007).

Brugernes anmeldelser

0,0

0 brugere

1
2
3
4
5
6
Bedøm selv filmen: