Cookie- og Privatlivspolitik

Tsotsi

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
12.04.2006
| |
1 time 34 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Tsotsi
|

I det sydafrikanske township, Soweto, i udkanten af Johannesburg, er overlevelse og kriminalitet to sider af samme sag.

Her leder den 19-årige Tsotsi en lille gruppe ungdomsgangstere, der som faretruende slanger glider imellem forstædernes blikskure og byens metrostationer, hvor de med hensynsløs brutalitet skaffer sig til dagen og vejen.

Tsotsi lever op til sit lidet sympatiske øgenavn, der betyder sort kriminel, og smadrer efter en diskussion et af de andre bandemedlemmer. Han flygter og søger til byens rige bydel, hvor han skyder en kvinde og stjæler hendes bil. Under flugten overraskes han af kvindens spæde drengebarn på bagsædet som Tsotsi beslutter at bringe tilbage til sin barak.

For første gang må Tsotsi, der har en solid portion svigt med i bagagen, tage ansvar for et andet menneske og gøre op med sin nuværende tilværelse på det kriminelle overdrev.

Vinder af Oscaren for Bedste Udenlandske Film 2006

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (27 votes)
4.8
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nikolaj

Jeg er virkelig imponeret over skuespillet i den her film. Hovedpersonen er fremragende, men så sandelig også babyerne. Jeg ved ikke hvorfor, men scenerne med babyerne er de bedste i hele filmen. De er meget emotionelle, og instruktøren har virkelig ramt perfekt i de scener. Scenen med hunden er også stærk, og alt er egentlig som det skal være. Hvis man selvfølgelig lige ser bort for nogle lidt langtrukkende scener ind imellem.

En flot film som får 4 stjerner herfra.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.