Cookie- og Privatlivspolitik

Trouble with the Curve

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
| |
Trouble with the Curve
|

I dramaet 'Trouble with the Curve' har den aldrende talentspejder Gus Lobel (Clint Eastwood) problemer med at tilpasse sig forandringerne i baseball-branchen, og samtidig begynder synet at svigte ham.

Pete (John Goodman), hans chef og ven, ønsker ikke at se talentspejderen fyret, så da Gus får en sidste chance for at bevise sit værd, beder Pete Gus' datter (Amy Adams) ledsage sin far på hans måske sidste rekrutteringstur.

Samtidig genetablerer Gus kontakt til en yngre, rivaliserende talentspejder (Justin Timberlake), der viser interesse for datteren.

'Trouble with the Curve' er Clint Eastwoods første rolle i en film, han ikke selv instruerer, siden 'In the Line of Fire' fra 1993. Eastwood havde ellers meldt ud, at hovedrollen i dramaet 'Gran Torino' (2008) ville være hans sidste optræden som skuespiller, men folkene bag 'Trouble with the Curve' fik alligevel "Clinten" til at ændre mening.

Filmen er instrueret af Eastwoods "lærling" Robert Lorenz, der tidligere har været assisterende instruktør på flere af Eastwoods film.

'Trouble with the Curve' er ikke planlagt til dansk biografpremiere.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (14 votes)
3.9
0

Instruktør

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lars Michael

At se Clint Eastwood i en film er altid godt , men i den her mangler han lidt tempo , man kan godt se at han er ved og blive lidt slidt på film, ikke hans bedste film til dato.

S. Rico

Baseball er i bund og grund en ret kedelig sportsgren. Og amerikanernes hang til baseball statistikker om antal homeruns mv. er ekstremt kedeligt at høre om på vores breddegrader. Af samme grund er baseball film sjældent særlig gode.

Kun 2 film om denne sportsgren kan jeg anbefale. Den ene er naturligvis den originale Bad News Bears med gode gamle Walther Matthau og en nuttet 13-årig Tatum O'Neal. Den anden er så denne med Clint Eastwood.

Det der gør denne film meget seværdig er selvfølgelig Clinten's tilstedeværelse. Han bærer i den grad filmen. Og så det, at filmen i langt højere grad handler om forholdet mellem den gamle Gus og hans datter, end at den handler om baseball. En lille fin og sød historie. Måske er slutningen lige lovlig sukkersød. Og Justin Timberlake er lige lovlig selvfed. Men ikke noget der for alvor trækker ned.

For min skyld kan Clinten bliver ved med at medvirke i film som gammel gnaven knark de næste mange år. De behøver ikke handle om så meget. Mr. Eastwood er altid et kig værd.

Michaeluser/16536

Virkelig en dejlig film, som man bliver i godt humør af.
Et familiedrama krydret med interessante detaljer omkring baseball. Der spilles godt - selv JustinTimberlækker gør det godt.

Kan anbefales til alle!!

KYLLE

der er kommet en trailer på IMBd

den skal klart ses på grund af traileren
Den skal klart ses på grund af Mr. Cool wood ;)

Spetsnaz

At skulle se Clinten igen!!

Som Karoline skriver.. filmen kunne handle om fluefiskere, når bare Clinten er med, SKAL jeg se den!! Han er absolut fantastisk.. en stor og genial skuespiller.. Bøjer mit i støvet for dén mand

Wayne

Netop som man troede at man aldrig skulle se Clinten på det store lærred igen. Det bliver stort.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.