Cookie- og Privatlivspolitik

Transformers: Revenge of the Fallen

Tilladt for børn over 11 år

Se mere på medierådet.dk
24.06.2009
| |
2 timer 27 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Transformers: Revenge of the Fallen
|

'Transformers: Revenge of the Fallen' (Transformers 2) byder på et gensyn med Shia LaBeouf, Megan Fox og naturligvis Optimus Prime.

Kampen om Jorden er ovre, men slaget om universet er kun lige begyndt.

Starscream tager kommandoen over Decepticons efter at være vendt tilbage til planeten Cybertron. Hans plan er at vende tilbage til Jorden med forstærkning, så de gode Autobots kan knuses en gang for alle.

Autobots tror på freden, men Megatron - Decepticons’ magtsyge leder - befries fra det amerikanske militær og genoplives. Med Megatron tilbage og Starscream på vej med forstærkning står Autobots og Decepticons over for et gigantisk opgør.

'Tranformers: Revenge of the Fallen' er instrueret af Michael Bay.
VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (4597 votes)
4.7
2.6

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "Hvis man genkalder sig en af hans tidligere film, f.eks. 'Armageddon' eller 'Bad Boys', og så forestiller sig noget halvt så meningsfuldt og dobbelt så støjende, har man et ret præcist indtryk af den nye film. Logistisk er den storslået, og dens effekter er gigantiske, men den har en hjerne på størrelse med en grønært. " (Ebbe Iversen) ()

 • BT

  "... som filmen skrider frem i en spilletid, som er mindst en time for lang, bliver den næste eksplosion eller effekt gradvist mindre og mindre interessante end den forrige." (Steffen Jungersen) ()

 • Ekstra Bladet

  "... Man skal nok have større forkærlighed for konceptet end undertegnede, for ikke at sidde og savne en fast forward-knap i biografen. Men det er der tilsyneladende også rigtig mange, der har. Og de vil givetvis føle sig glimrende underholdt." (Henrik Queitsch) ()

 • Jyllands-Posten

  "Hvis ikke Shia LaBeouf havde så stort et komisk talent og karismatisk nærvær på lærredet, var jeg faldet i søvn under filmen. Der skal altså mere til end større, vildere, hårdere, højere til at holde et publikum vågent." (Nanna Frank Rasmussen) ()

 • Politiken

  "Jo, de har virkelig moret sig, og den slags smitter. Lidt anderledes forholder det sig med kun at se på resultatet af morskaben – og uafbrudt i to en halv time." (Søren Vinterberg) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Emil

Det er bare en kopi af den første, bare med platte jokes og kedelige action scener, men stadig flotte effekter.

Nikolaj

Jeg synes nu ikke den er så slem, som folk og anmelderne skriver.

Jo man klart se at handlingen er lidt tynd i forhold til nummer 1, men jeg synes stadig den er underholdende.

Jakob P.

Transformers 2 får 5 stjerner af Anmelderen *****

Der er stadig godt gang i den, når denne udmærket efterfølger til den første Transformers film ruller hen over skærmen, man er godt underholdt og historien fortsætter hvor den slap i den første film. Det fede er ved denne film, at det originale skuespillerhold fra den første Transformers film alle sammen er med i denne 2'er, og det er et stort plus for mig, fordi så følger man ligesom personerne i en samlet historie som disse to Transformers film tilsammen udgør. Man mærker ikke rigtig at denne film varer over 2 timer, for der sker hele tiden noget, og det gør rytmen i filmen rigtig god.

Sam Witwicky (Shia LaBeouf) er netop påbegyndt en helt normal tilværelse som collage-studerende, og er kæreste med Makaela (Megan Fox). Da han bliver udsat for stråling fra en splint af Urgnisten, som blev tilintetgjort i den første Transformers-film, begynder han at se alle mulige mærkelige tegn og symboler. Da Megatron dukker lyslevende op, og vil have de symboler og tegn at vide som Sam har i hans hoved, begynder en kamp mod Decepticonerne som igen er ude på at overtage verden, og i sidste ende tilintetgøre den. Sam tager kampen op med Optimus, resten af autobotterne, og sammen med hæren går de i krig mod Decepticonerne og deres onde planer.

"De faldnes hævn" er helt sikkert en rigtig god action-film, og igen er effekterne og robotterne rigtig godt lavet, og der er masser af fede actionscener og slow-motion scener som Michael Bay er ekspert i. Dog vil jeg sige at 2'eren ikke helt lever op til den første Transformers-film, da der er en grad af forskel på historien, plottet, rytmen i filmen, og måden den er sammensat på som gør at den første bare er den tand bedre end efterfølgeren. Men "Revenge of the fallen" er ellers for sig selv en rigtig god action-film, hvor der både er hæsblæsende action, tid til kærlighed, og masser af spænding. Der er også tilføjet både nye karakterer i filmen, og nye robotter, og det er bestemt et stort plus. Alt i alt er Transformers: Revenge of the fallen, en rigtig god action-film, som er rigtig godt lavet.

Nikolaj

Transformers 2 leverer ikke andet til serien end flere og desværre kedelige action-scener. Jeg var stor fan af den første film, men må desværre se niveauet falde i denne 2. udgave både med historien og selve opbygningen af filmen.

Ikke at den ikke hjælper på ens action-sult, men det er så også det eneste den giver.

CINEMANDRUP

Michael Bay jokker i spinaten denne omgang og det er ingen hemmelighed at toeren er den svageste af de fire stk. Transformers film vi har at forholde os til.

Historien vinder ingen Oscar og virker skrevet/udviklet af et mindre legesygt barn, der ikke kan få nok af eksplosioner, brag og støjende ting/genstande.

Castet er mæt nok. Dem der var med i etteren hopper i deres roller igen, men denne omgang får vi ellers midt et hav af CGI robotter i hovedet at forholde os til, som ikke får nogen ordentlig introduktion før det første brag rammer skærmen. Det er som sådan ikke skuespillernes skyld, for de gør hvad manuskriptet påråber, så det er desværre bad writing Mr. Bay og kompagni.

Filmens kerne er action og transformationer og hvis du er til den slags er der nok at tage af. Det ene brag afløser det andet og netop som du lige har fået pusten, får du en ny mavepuster af bulder og brag og sådan fortsætter det. Der er så mange kampe/eksplosioner at du bliver mættet til bristepunktet og på et tidspunkt sidder du desværre og håber på en fast forward knap, fordi du enten er blevet døv eller ikke kan klare en eksplosion mere. Effekterne og eksplosionerne virker mindre interessante når de konstant kommer i overflod og lige efter hinanden.

Filmen skuffer i min optik som helhed, men jeg kunne forestille mig, at fans af serien nok skal få en fest ud af filmen. Hvis du er til eksplosioner og masser af dem sammenholdt med action scener til din indre drengerøv, så er dette filmen for dig. Lad hjernen hvile for en aften og slå action knappen til.

Jacob

Man kan med alt tydelighed mærke at De Faldnes Hævn har lidt under forfatterstrejken, der ramte en række stort anlagte film dengang. Historien er for det første rodet, som ikke blive nemmere med en af sværm af nye robotter, hvilket lyder underligt for en film om netop det. Man bliver simpelthen lynhurtig mæt af CGI-effekter, samtidig med man prøver at finde hoved og hale i plottet. Af alle de faldgruber der er i forbindelse med en fortsættelse falder den her i dem alle sammen.

Michael

Vores hovedrolle indehaver gør sig klar til at indtage college livet kun for at opdage, at transformerne endnu ikke er ude af hans liv. De onde decepticons kommer der flere og flere af og de er ude på, at tilintetgøre vores planet. Endnu engang må LaBeouf redde dagen. Denne film er større, mere støjende, og minsandten også længere end den første film. Hvor den første synes jeg havde et glimt i øjet har denne film fuldstændig udryddet komikken, og i stedet erstattet det med størrelse og volumen, hvilket gør denne film næsten uudholdelig at se på.

Line

Kedelig og noget tung efterfølger. Der bare føles uendelig lang og uinspireret i forhold til den første. Nogle gange er det altså bedst at stoppe mens legen er god.

Thor

Er vil med hele Transformers ideen!

The Other Account

Efter det nylige Transformers mesterværk, sætter man sig godt til rette med sin stor bror i biografen om at få samtlige følelser til at komme frem. I det første kvarter, nyder man katastrofen i Japan, og diverse komiske indslag og scener, men når vi først kommer ind under huden på handlingen, røger filmen ned i noget handlingsrodsammen, hvor det eneste der i denne omgang fungere, er filmens brug af humor og action, der er flottere effekter i scenerierne, og skuespillernes bedre præstationer! Jeg blev i helhed skuffet. Jeg syndtes derpå at ’Transformers: De Faldnes Hævn’ mere er som en gentagelse af etteren, hvor det eneste der er ændret, er historien. Men alligevel nød jeg den anden film. Underholdningsfaktoren er decideret over middel, hvilket også redder filmen, fra de laveste bedømmelser, trods filmens ulempene sider. Men det skyldes nok også, at jeg er en (ret stor) TF-fan, og når man er fan af noget, så lær man at tilgive de skavangeste film i diverse serier, og at se igennem fejl. Men det kan også være grunden til, Michael Bay, lavede en sequel. Den var ment til de fans, der godt kunne tænke sig at se mere til Sam Witwicky løbe med sin kæreste i hånden, igennem de hæsblæsende kampe, for så svært kan det da heller ikke være at lave en efterfølger til et mesterværk, når sequelen har en mere simpel historie end etteren!

Er man fan, så bør man ikke overse toeren. Den er fin som efterfølger, men hvis jeg ikke var fan, så havde jeg kun fundet dette som en okay omgang! Jeg håber dog at Michael Bay finder på noget nyt, i den tredje film! For en franchise holder ikke længe, hvis hver film er baseret på nogenlunde den samme handling som alle de andre! Fin drengerøvsunderholdning, der kan ses hvis man er fan, og hvis to timer skal slås ud! Fire stjerner!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.