Cookie- og Privatlivspolitik

Trainwreck

Tilladt for børn over 11 år
Filmen har en humoristisk og let grundstemning samt et lettere seksualiseret sprogbrug. Der er flere sexscener mellem en mand og en kvinde, og i én af scenerne flirtes der med sadomasochisme, og scenen udvikler sig lettere voldeligt. Da de omtalte sexscener ikke er eksplicitte og direkte, og da filmen overvejende har en munter og varm grundstemning, vurderes den kun at kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
10.09.2015
| |
2 timer 5 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Trainwreck
|
Versioner: se alle
2D, Strikkebio, Babybio
|

I komedien 'Trainwreck' nyder Amy singlelivet i fulde drag.

Weekenderne består af fester, druk og sex, enten med en tilfældig fyr eller også med hendes kæreste, Steven.

Med andre ord har Amy slet ikke behov for et fast forhold. Overhovedet. Hun oplever det heller ikke som noget problem, men det hele bliver lidt mere kompliceret, da hun møder lægen Aaron.

Aaron er hverken vild, voldsom eller veltrænet, men han er til gengæld på bølgelængde med Amy til trods for hendes til tider grænseoverskridende adfærd.

Komikeren Amy Schumer spiller hovedrollen - eller titelrollen om man vil – og hun har selv skrevet filmens manuskript.

Den 34-årige amerikaner er blandt tidens største standup-navne, og hendes direkte humor er ikke uvant for filmens instruktør, Judd Apatow, der tidligere har skrevet og instrueret komedier som Knocked Up og This Is 40. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (113 votes)
4.2
3.5

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • BT

  "Amy Schumer er én af USAs helt store nye standup-stjerner. Men desværre er hendes debutfilm 'Trainwreck', som hun også selv har skrevet historien til, lidt som hendes standup: Ujævn." (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  "[...] takket være en umanerlig veloplagt hovedrolleindehaver, der kan skrive skarptskårne, grænsesøgende replikker og skyde dem af sted med en overskudsagtig timing, er 'Trainwreck' simpelt hen en film, der på latter-barometeret ligger langt over gennemsnittet." (Jacob Ørsted)

 • Filmland P1

  "'Trainwreck' understreger at hun [Amy Schumer] bestemt kan spille komik – men hun har endnu til gode at spille menneske." (Per Juul Carlsen)

 • Politiken

  "Der er ikke rigtig nogen, jeg hellere vil lade mig underholde af for tiden end amerikanske Amy Schumer." (Katrine Hornstrup Yde)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Genren, stilen, historien og valget af skuespillere burde gå rent hjem hos undertegnede. Men der var kun bitte små øjeblikke i denne film, der fremkaldte et par små smil. En stor skuffelse.

Jette

Jeg anede simpelt hen ikke hvad det var jeg gik indtil, jeg havde lokket kæresten med og han var ret sikker på at han var udsat for en chick flick men der blev vi begge overrasket.
Der er absolut intet filter i den film, det er uden sammenligning en af de sjoveste film jeg har set længe..

Katja

.. og hvor er det dog DEJLIGT!

Tak! Endelig en film som byder på karakterer, der ligner alle os andre og ikke en photoshoppet og uopnåelig udgave :)

Jeg troede egentlig, historien havde skruet mere op for humoren end romantikken - men det var vel egentlig en meget god balance, når alt kom til alt!

Jeg er især VILD med slutningen, den kan I godt glæde jer til!

Maria

Trainwreck er super sjov og en genial komedie der ved lige præcis hvilke strenge der skal spilles på for at sørge for en rutchebane af følelser gennem hele filmen - heldigvis de fleste i den sjove ende.

Amy Schumer skal nok få en lang og god karriere i Hollywood blandt de sjoveste komikere!

Jakob P.

Trainwreck får 3 stjerner af Anmelderen ***

Altså helt ærligt, kunne man ikke have skruet denne ellers udmærket komedie lidt bedre sammen, når nu man har fået Amy Schumer med i en film sammen med Bill Hader, som ellers er et meget godt par i filmen. Filmen har bare et problem, den er røvkedelig!!! Skuespillet er ellers okay, handlingen er okay, men generelt og i det hele taget er denne komedie hverken sjov eller banebrydende, den er bare total nederen. Ja undskyld mig, men det er den altså. Måden man har prøvet at blande alvorlige emner med komedie er så malplaceret og så mislykkedes at det halve kunne være nok. Ærlig talt var jeg skuffet mildest talt, og jeg overvejede at give denne film 2 stjerner, men på grund af niveauet af skuespil så får den 3 stjerner med pil nedad!

Amy nyder singlelivet i fulde drag. Weekenderne består af byture, alkohol og sex med tilfældige fyre, og med hendes kæreste Steven. Med andre ord har Amy slet ikke brug for et fast forhold, og hun ser det heller som noget problem når hun møder lægen Aaron, men da han viser sig at være på bølgelængde med hende, og han giver hende det rette modspil, opstår der pludselig sød musik for Amy. Men gamle vaner er svære at skifte ud, vil hun kunne leve i monogami med en enkelt mand, eller overtrumfer hendes gamle liv hende igen? Det er det store spørgsmål, og udfordringerne kommer ikke alene, når det også viser sig at Amy er lettere klodset, både med hensyn til livsvalg, og generelt.

Jeg havde forventet en komedie, som var sjov og rap i replikken, og resultatet er en ren skuffelse i denne her omgang. Som jeg nævner så er det helt sikkert skuespillet som trækker karakteren på denne film op, og jeg er sikker på at plottet, historien og handlingen, sagtens kunne have været bedre. Den er simpelthen hverken fængende nok eller interessant nok. Denne her film er sgu en om'er synes jeg, da valget af diverse sportsstjerner og skuespillere godt kunne have gjort denne her film spændende nok, men det er den bare ikke. Tempoet er fint, det kører meget i lavt gear, og alle kan følge med i handlingen. Rytmen derimod er lidt blandet og forstyrrende, de forskellige skift mellem de forskellige scener kunne godt have været bedre, og man keder sig lidt under filmen, desværre. Jeg lander på 3 stjerner som sagt, og mere fortjener den heller ikke.

Wayne

Forestil dig en film, hvor Linda P optræder som om hun er guds gave til mænd - og at de også synes at hun er.

Det er lidt det man står tilbage med, efter at have set Amy Schumer i aktion.

Det er en masse sketches - kædet sammen til en film, og det er så absurd at det er sjovt.

Amy Schumer har taget skridtet videre, efter en del år med tv - herligt at se en pige som skriver ting som ville få Seth MacFarlane til at få røde kinder, og har en perfekt timing.

Jeg glæder mig til at se mere med hende.

4/6

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.