Cookie- og Privatlivspolitik

Train to Busan 2: Peninsula

Tilladt for børn over 15 år
Filmen har en truende, actionfyldt og apokalyptisk stemning forstærket af en voldsom og dyster lydside. Der er mange hæsblæsende og voldsomme scener, med forfølgelser, kollisioner, skyderier og biljagter. I flere tilfælde angriber zombier, som prøver at bide af de levende mennesker og i denne sammenhæng indgår splattereffekter. Det vurderes derfor, at filmen vil kunne virke skræmmende på børn og unge under 15 år.

Se mere på medierådet.dk
30.07.2020
| |
1 time 56 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Train to Busan 2: Peninsula
|
Versioner: se alle
2D, 2D IMAX
|
Train to Busan 2 plakat

Gyserfilmen 'Train to Busan 2: Peninsula' er en fortsættelse til den højspændte og sydkoreanske zombiefilm Train to Busan. Men en helt rigtig sequel er der dog ikke tale om, derimod en film med en ny historie sat i samme univers.

Filmen udspiller sig fire år efter, at zombie-epidemien brød ud og hærgede løs i den første film. Halvøen Korea blev således her sat i karantæne pga. de sultne kadavere. På halvøen hersker nu kaos, død og ødelæggelse.

Zombierne er ude af kontrol og de mennesker, der er tilbage, kæmper for deres liv. Men da Jung-seok - som undslap de blodige begivenhederne fire år forinden - får muligheden for at vende tilbage for at få fingrene i en formue, slår han til. Men i det hærgede område er mere end han og hans lille team regner med.

'Train to Busan 2: Peninsula' er zombie-action af intens karakter, der lægger sig i samme blodskudte vene som 28 dage senere og World War Z, hvor hurtigløbende zombier også er løs.

I samme univers finder man også animationsfilmen Seoul Station, der udspiller sig i forløbet op til den zombie-epidemi, som for alvor får fart på i ’Train to Busan’ og 'Train to Busan 2: Peninsula'. Alle tre film er instrueret af samme mand. (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (32 votes)
4.8
4

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Jyllands-Posten

    "... ikke så raffineret som 'Train to Busan', der er en af de mest vellykkede zombiefilm nogensinde, men den spiller på samme register af gru, humor og sentimentalitet og gør det glimrende." (Katrine Sommer Boysen)

  • Politiken

    "Der er ikke gået mange sekunder, før man foretager det første lille hop i sædet. Ingen tvivl om, at 'Peninsula' bliver en fysisk filmoplevelse, sådan som horrorfilm jo er." (Nanna Frank Rasmussen)

  • Weekendavisen

    "Toeren savner den første films tæthed, men gruen er spændende nok." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Agathe

Vi besluttede i sidste øjeblik at se denne film i teatre. Vi var ikke klar over, at denne film teknisk set er efterfølgeren til Tog til Busan, men den fungerede perfekt som en selvstændig film. Som en person, der ikke er fan af horrorfilm, var jeg lidt bange for at se dette, men jeg nød det grundigt.

FilmFyr

Train to Busan var et rigtig frisk pust og take på zombiegenren, der med elegance fik sammensat et velfungerende plot, karakterer og et par effektive sekvenser sammen.

Jeg glædede mig derfor til at se "fortsættelsen" fra samme instruktør, og regnede med at få lidt i samme boldgade som for 3 års tid siden.
Det gjorde jeg ikke.

Det meste af filmen er enten uengagerende, tørt skruet sammen eller decideret kedeligt.
Der er omtrent 15-20 minutter som jeg synes fungerede nogenlunde, mens resten af det var uinteressant.

Det er helt klart den store succes fra 1'eren, der har fået instruktøren til at fokusere mere på hvad for noget Hollywood producerer og lave det.
For filmen er helt klart mere action end nervepirrende og klaustrofobisk gys.
Men det var netop dét der gjorde Train to Busan så vellykket og veldrejet, fordi den adskilte sig fra det deciderede mainstream, og var sin egen.

Min anbefaling er at du hellere skal blive hjemme, og bruge pengene på at se Train to Busan endnu en gang eller en anden zombie film, for du får helt klart ikke stillet sulten her.
Heller ikke ved at se den i IMAX.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.