Cookie- og Privatlivspolitik

Total Recall (1990)

Tilladt for børn over 15 år

Se mere på medierådet.dk
25.11.2021
| |
1 time 53 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Total Recall
|
Versioner: se alle
4K, 2D, Særvisning
|
Total Recall 4K plakat

Året er 2084. Jorden har overlevet 3.verdenskrig. To stridende regeringsblokke hersker over resterne. Mars er blevet en koloni, og lider under politiske uroligheder.

Midt i det hele står Douglas Quaid (Arnold Schwarzenegger), der hjemsøges af en mærkelig drøm om en tur til Mars. Da han opsøger et firma, der sælger implantater med minder, går noget galt, og pludselig kan han huske, at han er en hemmelig agent, der kæmper mod den onde administrator af Mars, Cohaagen (Ronnie Cox).

Filmen er blevet genindspillet som Total Recall med Colin Farrell i hovedrollen.

'Total Recall' får nu repremiere i biografen i en nyrestaureret 4K-version for det skarpeste billede muligt.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (40 votes)
4.8
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nicolai

Fandens intelligent sci-fi film der kan og bør ses flere gange for at fatte om det er virkelighed eller om det hele bare er en illusion. Og i øvrigt en af Arnolds bedste hvis ikke den bedste action film med ham ( næst efter Terminator 1+2) og det på grund af både hans non stop energiske skuespil og på grund af det geniale plot og på grund af det non stop fede splatter action ( som kun kunne skabes af Verhoeven) og på grund af den hammerfede kulsorte humor som er godt hjulpet af Arnolds vilde spil.

Frank

Fremragende Science Fiction Action

S. Rico

Har man med denne instruktør at gøre, så kommer man ikke til at kede sig. Super fed og kitchet science fiction.

Wayne

Arnold i rollen som manden der udsættes for et komplot hvor han udsættes for hjernevask - hvad er op og ned i denne thriller. Klassisk thriller i topklasse, som følger tankerne fra Blade Runner. Svært af forstille sig at den kan laves bedre i en genindspilning.

Henrik Ottosenuser/281940

Det prøvede de skam senere, men jeg sad hele filmen og savnede Arnold. Det tog mig 20 år at forstå, hvad pointen i filmen var *G*

FilmFyr

"Spilletid: 0 sek. (ekskl. reklamer og trailers)"

WUT :D

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.