Cookie- og Privatlivspolitik

Tilbage i ringen

Tilladt for børn over 11 år
Filmens stemning skifter mellem det humoristiske og det voldelige. Den indeholder adskillige scener, hvor mænd slår andre mænd ned med hårde slag i ansigtet - både i hverdagsagtige omgivelser og i bokseringen. I en enkelt scene vises som en chokeffekt et bilsammenstød set inde fra en af bilerne. I boksescenerne bliver udøverne flere gange slået i gulvet, hvilket beskrives blodigt og udpenslet. Da de mest detaljerede beskrivelser foregår i scener, hvor tilskuerne til en boksefilm må formodes at være forberedt på voldsomheder, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 11 år.

Se mere på medierådet.dk
09.01.2014
| |
1 time 53 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Grudge Match
|

Filmen 'Tilbage i ringen' starter i året 1983, og det skal endelige afgøres, hvem der er tidens absolut største sværvægtsbokser, Henry ’Razor’ Sharp eller Billy ’The Kid’ McDonnen.

To tidligere kampe er endt med én sejr til hver, men på selve aftenen for den ultimative afgørelse, trækker Razor sig pludseligt tilbage uden yderligere forklaring. På én og samme tid sætter han punktum for de to Pittsburgh-bokseres karriere, der netop er på deres højeste.

Nu, 30 år senere, bærer Billy ’The Kid’ McDonnen stadig nag. Han har stadig ikke fundet ud af, hvorfor hans modstander forlod ham på kanten af bokseringen, og nu kan ingen af de to boksere sige nej, da de tilbydes en sidste chance for at afgøre regnskabet én gang for alle.

Målt på erfaring ligner Sylvester Stallone (Henry ’Razor’ Sharp) storfavoritten i kampen mod Robert De Niro (Billy ’The Kid’ McDonnen). Hvor De Niro kan hente filmisk bokseerfaring fra ’Raging Bull’ (1980), har Stallone hele seks Rocky-film i baghånden.

I denne omgang er der dog tale om en rendyrket komedie, og filmen er instrueret af manden bag ’Anger Management’ (2003) og ’50 First Dates’ (2004).

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (51 votes)
3.5
2.2

Instruktør

Relaterede nyheder

Clash of the Titans?
9 år siden

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "[...] så fyldt med klicheer, dovne løsninger og deciderede tåbelige oneliners, at tæerne krøller sig sammen i skoene." (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  "[...] hvis det ikke havde været for slutningen, der bare er for snørklet og urealistisk, kunne 'Tilbage i ringen' have scoret tre stjerner i stedet for to." (Henning Høeg)

 • Ekstra Bladet

  "[...] intet andet end en lang række slag i luften, og det er decideret sørgeligt at overvære de to stjerner kappes om at pisse mest på to af deres mest ikoniske roller." (Henrik Queitsch)

 • Jyllands-Posten

  "[...] en klichétynget og psykologisk slasket film, der snegler sig af sted i rollatorfart." (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  "De mere følsomme scener [...] bliver behandlet med et raffinement, som om instruktøren Peter Segal selv har haft boksehandsker på." (Kim Skotte)

 • Weekendavisen

  "[...] en sentimental komedie, som er Hollywoods bud på en film for det grå segment. Formen er kejtet og light, mildest talt." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anders

Har først lige fået set filmen nu - pinligt..
Filmen har potentiale til SÅ meget mere. Specielt De Niro skuffer slemt. Stallone tilgengæld er som altid en karakter! De kunne godt have arbejdt lidt mere med ideen, inden de gav sig i kast med at filme.
3/6 her fra.
Anders Jytzler

S. Rico

I hvert fald den første halve times tid. Og fin idé med at sammenflette gamle optagelser fra da de to ældre herrer var unge og spændstige. Både Stallone og De Niro spiller de samme typer, som vi er vant til - og det kommer der et par gode grin og referencer ud af. Der bliver også gjort vældig grin med deres alder og helbred. Det er alt sammen god gedigen underholdning.

Men efterhånden som filmen skrider frem - og træningsmontagerne fylder mere og mere - så bliver det en anelse ensformigt. Der burde skæres en halv time fra, for mere kød er der altså ikke på denne idé.

Der er så påfyldt lidt drama omkring Kim Basingers figur, som selvfølgelig har en historie med begge boksere. Det er dog ikke særligt interessant. Der var pudsigt nok anvendt næsten samme form for baggrundsdrama i Last Vegas (også med De Niro og også fra 2013). Her var der også et gammelt fjendskab mellem to ældre herrer pga. en kvinde. Og i Last Vegas var det både rørende og vedkommende. Interessant at se, hvordan samme idé kan fungere i én film, men ikke i den anden.

Og hvis man skulle undre sig over, hvordan det kan give mening, at en fedladen og afpillet 70-årig De Niro skulle have en chance mod Stallones stadig forholdsvis pumpede krop - ja så har de selvfølgelig fundet på et lille kneb med at give Stallone et handicap. Det var så oplagt, at man bare sad og ventede på, hvad de mon ville finde på for at gøre kampen nogenlunde jævnbyrdig.

Nikolaj

Man kan ikke undgå at blive lidt nostalgisk når man ser Stallone og De Niro spille boksere igen. Selvom de ikke spiller deres respektive og klassiske karakterer fra henholdsvis "Rocky" og "Raging bull", så har man fokuseret på at give deres nye roller ca. de samme temperamenter, livshistorier og værdier, som de havde i de klassiske film. Det gør oplevelsen meget mere nostalgisk, når man føler at både Rocky og Jake LaMotta er tilbage i ringen.

Desværre bliver filmen ikke den episke oplevelse, som der ellers var blevet lagt op til. Filmen har god humoristisk tone, men den er desværre også fuld af sekvenser, der hverken er kreative eller nye. klicheerne står i kø! Der er dog blevet sørget for at der er lidt spænding til sidst i filmen hvor den endelige mester skal findes.

Hvis man ønsker at opleve Stallone og De Niro NÆSTEN spille deres klassiske roller, så er "Grudgematch" en okay film til det.

Wayne

Stallone har jo egentlig lavet den film, da han satte punktum for Rocky i Rocky Balboa - hvis det altså var den sidste i serien. Så filmen var ærlig talt ikke nødvendig.

Hvad De Niro vil med rollen er svært at sige - kvaliteten af de film han har medvirket i i de senere år, har været kraftigt nedadgående.

Men filmen er hyggelig og kan sagtens ses.

Frank

Okay film

#Tommy Puser/1211

Godt at det var en bio-invitation

Elias

Det er en god film, men de kunne nemt have gjort den bedre. Der var fx. (spoiler alert!!) et sted i filmen, hvor Razor sharp (Sylvester Stallone) kører i sin bil med Sally (Kim Basinger) de bliver så pludselig ramt af en anden bil hvor jeg som publikum får et chok (det sker ellers aldrig...aldrig!!) Men så sker der et sceneskift til en mere komisk scene hvor Kid (DeNiro) er på en bar med en lille dreng. Jeg sidder tilbage og tænker om jeg burde grine eller reagere anderledes. Jeg fik lidt blandede følser lige på det tidspunkt hvilket enlig var meget cool. Men hvis de skulle have gået efter gode anmeldelser så burde de have sat den sammen på en anden måde. Alt i alt så syntes jeg dog at den er rigtig god selvom den ikke holdt fast i en følelse af gangen som jeg er vant til, der er en masse gode referencer i filmen som er ret sjove, 3 stjerner for handlingen plus 2 for fantastisk underholdning og selve boksekampen.

Maiken

Alt efter hvad man forventer inden man tager ind og ser denne film, er det en nede på jorden og god komedie, mem så heller ikke mere end det. Dog er der en masse gode grin gemt hele filmen igennem.

lise lotte

Det var en god film med gode henvisninger til tidligere film. Jeg måtte helt ud på stolesædets kant, da de gik i ringen! Dejligt at se, at "they still got it" ;)

Marlon Campbell

Så kun filmen på grund af Kevin Hart, men filmen syntes jeg var udemærket, OK historie, OK plot og humor i. Dog var den havde det med, at trække meget i starten af filmen og til sist, give den fuld gas, uden at tænke over, at trappe op, trin for trin.
hvilket også er grunden til, at jeg siger:
kan anbefales, men kun hvis man er Robert/Stallon eller Kevin Hart fan (ikke bokse fan, man bliver lidt skuffet)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.