Cookie- og Privatlivspolitik

Til månen og tilbage

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
23.10.2020
| |
1 time 35 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Over the Moon
|
Til månen og tilbage (Over the Moon) plakat

I animationsfilmen 'Til månen og tilbage' bygger en ung pige et rumskib for at rejse til månen og påvise eksistensen af den legendariske Månegudinde. Der ender hun på en uventet mission og opdager et finurligt land af fantastiske skabninger.

'Til månen og tilbage' er instrueret af animationslegenden Glen Keane, der bl.a. var animator på Disney-film som Den lille havfrue, Skønheden og udyret og Tarzan.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (6 votes)
4.2
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

Filmen er pudsigt nok mest magisk den første halve time, som foregår på Jorden i realistiske settings. Her følger vi pigen Fei Fei og hendes familie, som elsker at tilberede kinesiske specialiteter, herunder de såkaldte månekager. Fei Fei's familie er super charmerende, og historien er spækket med humoristiske sekvenser. Herudover kan det ikke understreges nok, hvor utrolig lækkert det kinesiske beboelseskvarter er animeret. Det er en nydelse at se på.

Af årsager, som det ville være synd at afsløre, forsøger Fei Fei at bygge en raket, der kan flyve hende til Månen, hvor hun vil lede efter den mytiske Gudinde Chang'e. Det udarter sig til en blanding af eventyr og fantasy, hvor der temamæssigt og stilmæssigt lånes fra både Prinsesse Kaguya og Den Lille Prins.

I takt med at der puttes mere eventyr og fantasi ind i filmen, så føles filmen modstridende nok mindre magisk. Det skal dog ikke kunne afvises, at aldersgruppen af mindre børn vil have det lige omvendt. Det bør også lige nævnes, at filmen til dels er en musical, dog med mindre sang end den typiske Disney musical.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.