Cookie- og Privatlivspolitik

The Wife

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen er hovedsageligt roligt fortalt, men har en tiltagende konfliktfyldt stemning. I enkelte scener er der ophidsede skænderier og en dramatisk situation, hvor en person får hjerteproblemer. Da film ellers har et roligt tempo og konflikterne hovedsageligt ligger i dialogen, vurderes det, at filmen kun vil kunne virke skræmmende på børn under 7 år.

Se mere på medierådet.dk
27.09.2018
| |
1 time 40 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Wife
|
Versioner: se alle
2D, Babybio, Seniorbio
|

I dramaet 'The Wife' får forfatteren Joe Castleman tildelt Nobels Litteraturpris. En ære der får store konsekvenser for både ham og hans kone Joan.

I 40 år har Joan nemlig tilsidesat egne ambitioner og drømme for at være den hustru, som den charmerende og kvindeglade Joe havde brug for. Men turen til Stockholm og de mange forberedelser op til ceremonien giver nu den loyale ægtefælle alvorligt stof til eftertanke. 

Snart vælter hemmeligheder fra deres ægteskab og Joes karriere ud af skabet. Og for at gøre alt værre, er de akkompagneret af deres forsmåede søn samt en nysgerrig forfatter, der gerne vil bore i sandheden om Castleman-ægteparret.

Filmen 'The Wife' byder på en af skuespillerinden Glenn Closes mest hyldede roller gennem en 35 år lang karriere med film som Farligt begær, 'Farlige forbindelser' og Albert Nobbs på cv'et. 

Jonathan Pryce, der for nyligt havde en større rolle i 'Game of Thrones', giver modspil som den egocentriske husbond, mens filmen bygger på Meg Wolitzers bestseller-roman. (Copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (384 votes)
4.4
3.8

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • BT

  "... fortælleteknisk har [filmen] frække tricks i ærmet og tager både plot og figurerne i uventede retninger." (Thomas Brunstrøm)

 • Jyllands-Posten

  "'The Wife' er [Glenn] Closes film. Hun spiller rollen som Joan med kølig værdighed kombineret med en elskelig varme." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "'The Wife' [er] et solidt drama, hvor svære tematikker behandles med elegance, og store skuespillere får plads til at udfolde sig." (Eini Carina)

 • Weekendavisen

  "'The Wife' er en stille og lidt firkantet historie, som lever i kraft af samspillet mellem Glenn Close og Jonathan Pryce. Dét er formidabelt." (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

The Wife har ikke nogen speciel original historie. Der findes masser af historiske eksempler på mænd, der har fået succes på bekostning af "kvinden i kulissen". Og flere af dem er blevet filmatiseret. Eksempelvis Big Eyes og Colette, der begge er ret nye film. Fortællingen i The Wife er ikke engang baseret på virklige begivenheder, så hvorfor bruge tid på den?

Svaret er ret enkelt: fordi Glenn Close og Jonathan Pryce spiller helt fantastisk. 4½ stjerner.

Ann-Grete

gab

Helle

Utrolig langsommelig og så forudsigeligt.

Lisbethuser/503030

Godt skuespil, men lidt for langtrukken.

lisel8user/30843

Virkelig god film med store og vedrørende dilemmaer. Ærgerligt at det dog at traileren afslører næsten alle filmens overraskelser. Ville ønske at jeg ikke havde set traileren (spoileren) inden jeg så filmen.
Glenn Close spiller utrolig godt.

maj-br

Set tema før. Ok historie. Fin skuespiller præstationer, måske Glen Close får sin 1. oscar for denne film.
Synes den var lidt kedelig, forudsigelig.
Havde måske været bedre som lejefilm, hjemme i sofaen.

Peter

En utrolig fortælling, der bare bliver ved og ved med at give :D

Kirsten

En virkelig se-værdig film for det voksne publikum. Her er (heldigvis) ingen action, ingen biljagter, ingen åndeløs spænding. Til gengæld er der en veldrejet og vedkommende historie, der går rent hjem, om nobelpristageren i litteratur og ikke mindst om hans kone, som spilles blændende af Glenn Close. Den præstation bør kunne give en oscar - underspillet rammer den lige ind i en ny vinkel på rollefordelingen mellem mand og kone i familien. Skal du kun i biografen en enkelt gang inden jul, så vælg denne film, den er en oplevelse!

Segoyuser/116755

Jeg havde undgået at læse for meget om den, gør generelt for derved kan hindre at have forventninger !
Jeg synes jo de 2 som har hovedroller i film især Glenn gør det så fantastisk.
Sætter focus på hvad konsekvens har dine valg, hvorfor traf du dem, nogen har en kvalitet andre en anden, det gælder om at finde din vej, uden at det er på bekostning.....

jeanette

Flot film :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.