Cookie- og Privatlivspolitik

The Wicker Man

Censur ukendt

Se mere på medierådet.dk
|
1 time 42 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Wicker Man
|

Ikke planlagt til premiere i Nordisk Film Biografer...

Betjenten Edward Malus (Nicolas Cage) indvilliger sig i at hjælpe sin tidligere kæreste, hvis datter er forsvundet på mystisk vis.

Eftersøgningen bringer ham til øen Summersisle ved Maines kyst, beboet af en umiddelbar idyllisk og primitiv kultur. Men mange ting er dog ikke som det burde være. Ingen beboere vil vedkende sig pigens forsvinden, og Edward opdager langsomt at under overfladen skjuler øen frygtelige sandheder.

Oscarvinderen Nicolas Cage har både produceret og medvirker i denne moderne tolkning af den engelske gyser og kultklassiker fra 1973, som bl.a. havde Christopher Lee på skuespillerlisten.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (12 votes)
2.8
0

Instruktør

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Bjerg

Slår fx Godfather-filmene med flere længder! En klasse film på alle punkter! Overvejende den bedste film nogensinde produceret.

Wayne

Mere mærkelig end godt er.

Frank

Dårlig film

AufVideoSehen

Jævnt underholdende film, der sagtens kan bruges til at slå et par timer ihjel en enkelt gang. En ok videofilm uanset om det er VOD eller TV.

Lars Michael

jeg var meget overraskelse over den her film,jeg troede ikke rigtig på den .men da jeg så blive jeg helt bidt af den ,den har spænding og god.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.