Cookie- og Privatlivspolitik

The Way Way Back

Tilladt for alle

Se mere på medierådet.dk
18.07.2013
| |
1 time 43 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Way Way Back
|
Versioner: se alle
Originalversion, Særvisning, Særvisning
|

I 'The Way Way Back' er den introverte og lidt underkuede 14-årige Duncan tvunget til at tilbringe sommerferien med sin mor Pam, hendes nye, krævende kæreste Trent og hans datter Steph.

Det er ikke helt nemt for Duncan at få den nye familiekonstellation til at fungere, men redningen kommer, da han møder Owen, som lever det fede, frie liv og arbejder som opsynsmand i vandlandet Water Wizz.

Owen husker med det samme, hvor svært det er at være teenager og tilbyder Duncan et sommerferiejob. Pludselig bliver det, der tegnede til at blive den værste ferie i Duncans liv, til den bedste sommer nogensinde.

Liam James, der spillede John Cusacks søn i katastrofefilmen ’2012’ (2009), har hovedrollen som Duncan, mens Amanda Peet, der portrætterede hans mor i føromtalte film, også har en rolle i ’The Way Way Back’.

'The Way Way Back' er instrueret og skrevet af forfatterne bag den Oscar-vindende ’The Descendants’ fra 2011, men stilen minder i lige så høj grad om indie-perler som ’Little Miss Sunshine’ (2006) og ’Juno’ (2007). 

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (125 votes)
4.6
4

Instruktør

Relaterede nyheder

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  'Sarkasmen driver tykt ud af beskrivelsen af de tåbelige voksne, men bag komikken gemmer sig en masse sårbare sandheder.' (Louise Kidde Sauntved)

 • Ekstra Bladet

  ''The Way, Way Back' må siges at være en vaskeægte feelgood-film.' (Jacob Ørsted)

 • Jyllands-Posten

  '... det stærke skuespillerhold giver liv til denne søde coming-of-age-fortælling.' (Nanna Frank Rasmussen)

 • Politiken

  '... med stor præcision lader Faxon og Rash den sammenbragte families masker falde under et spil matador.' (Søren Vinterberg)

 • Weekendavisen

  'Den fine film kan godt ses af unge, men henvender sig især til den voksne, som husker begyndelsens land.' (Bo Green Jensen)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
S. Rico

En skøn ungdomsfilm der måske ikke føles fantastisk lige til at starte med. Men efter en lille halv times tid bliver den bare bedre og bedre. Man lærer langsomt de enkelte karakterer at kende, og herefter kommer man til at sætte kæmpe pris på Duncan og de herlige gutter fra Water Wizz vandparken. The Way Way Back er en film til både mindre børn, større børn og voksne. Den er på én gang både skør, underholdende og dyb.

Wayne

Liam James er meget troværdig, som den indadvendte teenager fanget i en krop han ikke er klar til, en familie og en ferie han ikke har bedt om.

De "voksne" rammes meget præcist - dog overdriver Sam Rockwell den lidt for meget, selvom det absolut er hans skyld at filmen hæver sig fra 3 til 4 stjerner.

Bentuser/885604

Det var absolut en skøn film.
Lun,varm og rar film.
Kan virkelig anbefales.

fredericke

Jeg glæder mig virkelig til at se den her film!!!

FJuser/245794

I samme kategori som Little Miss Sunshine, men den er bedre, mere troværdig og mere nærværende. Masser af tåkrummende momenter, hysterisk morsom dialog og bunker af dejligt underspillede scener der uden at overforklare får lavet mange pointer med små og enkle midler.
Den er klart i feel good genren, omend rørende og hjerteskærende. Både min kone og jeg samt vores 14 årige søn var sindssygt begejstrede for denne perle!

Sara T

Super fin sommerfilm om det at være teenager, skulle håndterer skilsmisse og forholdet til sin mors nye kæreste. Lian James præstation som den meget usikre lettere akavet teenager er rigtig god. Man føler med ham i starten af filmen og glæder sig på hans vegne når han oplever succesoplevelser. Sam Rockwell bringer de sjove øjeblikke som den gode/humoristiske fyr fra badelandet.. Steve Carell ses i en lidt anderledes rolle som den onde stedfar som bliver ved med at køre på Lian James karakter.. Super god præsentation. Absolut en film der er vær at se

Maria

En dejlig sommerfilmperle. Dejlig historie, drengen der spiller Duncan gør det super godt som nørdet teenagedreng!

Er glad for at se Steve Carell spill en anden type person end den sjove man er vandt til, selvom han er en led en af slagsen.

Skide god humor!

Palasse

Helt fantastisk film! God, sjov, rørende, gode skuespillere...den har simpelthen alt.

Jeg vil ikke tøve med at anbefale denne film til alle, der gider at høre på mig. Se denne film med veninderne, kæresten, dine forældre...men se den!

Ved årets udgang vil denne film være højt på min Top-10

ytee37

Well it is rare that we get a taste of good old American cinema with all the money going to productions of the super-hero genre. But once in a while one slips through.

If you want an entertaining 1½ with a great cast and great script then this is the summer feelgood movie of the year for you. Sam Rockwell is great as always, but all-in-all a solid performance by the cast. They are also guided by new comer directors Faxon and Nash, who have done some comedy before just not as a directors. They manage to push the star studded cast in the right way, and this could be this years Little Miss Sunshine.

Jeppe

Det er en god film for hele familien, der både er underholdende og rørende.

Jeg vil give alle de andre ret i at filmen overraskende god. Jeg havde heller ikke min de store forventninger til filmen, men jeg blev godt underholdt :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.