Cookie- og Privatlivspolitik

The Ugly Truth

Tilladt for alle

Se mere på medierådet.dk
04.09.2009
| |
1 time 40 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
The Ugly Truth
|

I 'The Ugly Truth' spiller Katherine Heigl ('Knocked Up' og '27 Dresses') Abby, en kontrolfikseret tv-producer.

Da hun møder Colin, den lækreste mand, hun nogen sinde har set, vender hun sig i desperation til TV-stationens nye, mandschauvinistiske orakel, Mike (Gerard Butler).

Mike ved måske ikke så meget om takt og tone, men til gengæld ved han noget om mænd, og hvad der får dem til at bide på krogen.

Mens han lærer Abby alt om, hvordan man klæder sig, hvad man siger og IKKE siger på en date og alt det, en usikker kvinde har brug for at vide om mænd, så bliver de to overraskende nok gode venner.

Da Abbys indledende forhold til Colin er ved at være næsten på plads, går det dog pludselig til hendes overraskelse op for hende, at det måske ikke længere er det, hun vil med sit liv.

Robert Luketic ('Legally Blonde') står bag 'The Ugly Truth'.

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (2041 votes)
4.6
3.7

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

  • Berlingske

    "... historien fremstår gammeldags i sit kvindesyn. Når vi alligevel kan anbefale Robert Luketics 'The Ugly Truth' er det takket være Katherine Heigl, hvis charme og komiske talent trækker raffineret på både Barbara Stanwyck og Meg Ryan, og hendes kemi med Gerard Butler..." (Iben Albinus Sabroe) ()

  • Ekstra Bladet

    "... en fortærsket, fortænkt og dybt beregnende romantisk komedie, der genbruger enhver skamredet kliché... Den redes dog akkurat på målstregen af en ret charmerende Gerard Butler..." (Henrik Queitsch) ()

  • Jyllands-Posten

    "Hvis bare det ikke var så forudsigeligt." (Nanna Frank Rasmussen) ()

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nicoline

Nu er jeg i forvejen stor fan at Katherine Heigl og ligeledes Gerard Butler og jeg synes at denne film er et godt eksempel på deres talent og indlevelse i deres roller.
Det er en sød og sjov film som er et exceptionel eksempel på at vi kvinder tror at vi ved hvad vi vil have, lige indtil vi finder ud af at det faktisk slet ikke er det vi vil have alligevel.

For os handler det ikke om at drømmefyren skal se godt ud og tjene mange penge, selvfølgelig ser det godt ud på papiret og jeg er da sikker på at vi bestemt heller ikke ville klage hvis dette var tilfældet. Men i det store hele vil vi bare have en mand som holder af os og som behandler os som vi fortjener. Dét er for os, en rigtig mand. Og så kan det være fuldstændig ligegyldigt om han er et skår som har lommen fuld af penge eller ej.
God film som understreger denne pointe på en god og indsigtsrig måde.

Wayne

Humor der desværre ikke holder til efter man har forladt biffen. Men fin underholdning, imens.

Jeff

Does Katrine Heigl actively search for bad movies to make?

kim

Det er meget sjældent jeg sætter mig ned og begynder at grine af en film.

Det må jeg indrømme at jeg gjorde her. Jeg grine, jeg græd af grin, samtidig med at man får så ondt i maven af medfølelse for det stakkels pigebarn med alle de ting hun går igennem.

Super god efter min mening.

anya

Grinede en del indimellem

Christianuser/794030

Efter at have set filmen sammen med min kone, kan jeg konstatere at filmen er 100% lavet til det kvindelige publikum, især kvinder der i deres søgen efter den perfekte mand, må indse at denne ikke findes, og må "nøjes" med mr. næstbedst hvilket i den sidste ende nok er det bedste de kan få.
En film der afspejler kvinders mangel på indsigt i det mandlige køn, og må have hjælp af samme for at kunne opnå deres ideal billede, der i sidste ende er en tom illusion.
Min mening til alle mænd der skal se den med konen, kæresten, elskeren eller hvad det nu måtte være.. Forbered jer på at bruge 1½ time af jeres liv der kunne være bedre brugt på ALT andet end denne film.

Michelle

Første gang jeg så den : havde jeg mavekramper i lang tid bagefter !
Anden gang jeg så den : havde jeg stadig mavekramper lang tid efter !
Så konklusionen er at det en herre fed film !

Muggauser/8186

Altså den er jo sjov, god som dagen er lang og sød. MEN jeg vil sige, at lige så snart man ser 10 min af filmen, kan man regne resten ud. Total Hollywood-film. Desværre. Synes den er lidt tynd.
Jeg så den, i kærestesorg, så der var den rimlig humoristisk. Man kan da i hvert fald finde ud af, hvad mænd kan lide, og hvad de ikke kan lide. Det er sådan en "Find-ud-af-hvordan-mænd-er-og-få-det-bedre-med-dig-selv"-film..
Gerard Butler er tilgengæld mega lækker, han skulle ikke løbe mange gange rundt om mig :D Thumps up!!

Rikkeuser/742158

Rigtig sjov og god film!:)

Bellauser/348023

fed film

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.