Cookie- og Privatlivspolitik

Think Like a Man Too

Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Filmen, der har en gennemgående humoristisk stemning, rummer en enkelt scene med et stort barslagsmål, der dog ikke er udpenslet og som forløses med det samme. Filmen vurderes på den baggrund at ville kunne virke skræmmende på alleryngste børn.

Se mere på medierådet.dk
18.09.2014
| |
1 time 46 minutter (ekskl. reklamer og trailers)
|
Think Like a Man Too
|

Filmen 'Think Like a Man Too' foregår i Las Vegas. Candace og Michael skal giftes, og brylluppet skal naturligvis foregå i Las Vegas.

Alle vennerne rejser til byen for at deltage i begivenheden, og på overfladen er alt godt og harmonisk. De forskellige parforhold byder dog på vidt forskellige udfordringer. Jeremy og Kristen forsøger at få et barn. Bennett og Tish kæmper med at genstarte gnisten i deres ægteskab.

Lauren og Dominics forhold er udfordret af deres hver deres karriere, og Mya skal tackle Zekes rygte som hele byens Don Juan. Endelig ankommer Cedric alene og lykkelig over at være sluppet for sin kones selskab.

Weekenden forløber naturligvis ikke som forventet, og de mange overraskende optrin sætter i sidste ende kærligheden på prøve. 

Fortsættelsen til ‘Think Like a Man’ fra 2012 byder på et gensyn med vennerne, der i den første film fik deres romantiske forhold sat på prøve af en populær selvhjælpsguru og parforholdsekspert. 

Denne gang kommer modstanden fra spillebyens adskillige fristelser og naturligvis fra de fortsat mange forskelle på mænd og kvinder. Rollelisten byder bl.a. på Kevin Hart (Ride Along) som den ustyrlige Cedric, og filmen er instrueret af Tim Story (Fantastic Four 1 & 2). (copyright: kino.dk)

VURDÉR SELV FILMEN: 
Din bedømmelse: Ingen (7 votes)
4.2
1.5

Instruktør

MEDIERNES ANMELDELSER

 • Berlingske

  "[hverken] skæv, skør, skarp eller sjov nok til at kunne fastholde opmærksomheden i næsten to timer." (Louise Kidde Sauntved)

 • BT

  "Personbeskrivelserne er papirtynde. Vittighederne er i bedste fald anstændige og i værste fald direkte fornærmende letkøbte." (Henning Høeg)

 • Jyllands-Posten

  "Det hele går løs i højt gear, og alligevel føles filmen uudholdeligt lang [...]." (Katrine Sommer Boysen)

 • Politiken

  "Det er uhyggeligt lidt sjovt, men værre end det tynde smil er dog den fladtrådte småborgerlighed, hvor alle skal få hinanden til sidst." (Kim Skotte)

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Akouser/25166

Den første Think like a man var virkelig morsom!
Så glæder mig kun til at se denne her, håber den bliver vidst i Aalborg.

Marlon Campbell

skal og må se den, hørte også at de lavet en som hed about last night som også skulle ligge op af denne her.
glæder mig, håber også at kino tager Ride along med i programet, med Kevin Hart

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.